• Retreats
Stap in onze wereld van ontspanning

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

lees meer

Sauna Arnhem

Sauna vlakbij Arnhem

Wilt u heerlijk ontspannen in een sauna vlakbij Arnhem? Plan dan een bezoek aan Thermen Bussloo. Sauna- en wellnessresort Thermen Bussloo bevindt zich vlakbij Apeldoorn aan de rand van de Veluwe, op slechts 30 minuten rijden van Arnhem. Een uitstekende locatie om volledig tot rust te komen.

SAUNAFACILITEITEN THERMEN BUSSLOO

Bij Thermen Bussloo kunt u gebruik maken van verschillende exclusieve saunafaciliteiten om zowel lichaam als geest te herstellen. Begin uw bezoek in een van onze mooie sauna's, zoals de prachtige Panoramasauna of Azie sauna. Koel vervolgens weer af in onze baden en ontspan in een van de vele rustruimtes.

Wilt u deelnemen aan een van onze vele opgietigen en rituelen, dan is dit volledig kosteloos mogelijk. Eigenlijk zonde om het niet te doen.

Wilt u uw rustmoment verlengen? Boek dan een overnachting in ons naastgelegen Hotel Thermen Bussloo. U heeft keuze uit verschillende luxe kamers of suites, met ruime badkamers en comfortabele Auping boxsprings. Wacht niet langer en boek vandaag nog uw sauna/hotel bezoek!

Probeert u ook eens deze sauna's:

ROUTE ARNHEM NAAR SAUNA THERMEN BUSSLOO:

Wilt u de route bepalen vanaf Arnhem naar sauna Thermen Bussloo? Plan HIER uw route!

Maak een keuze.