Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
DE NL

Ultiem genieten

bij Hotel Thermen Bussloo

Zorgeloos en uitgebreid genieten, wie wil dat nu niet? Er even tussenuit is wat we in deze periode allemaal fijn vinden. Een periode waarin we goed op onze gezondheid moeten letten, maar er ook ruimte voor ontspanning moet zijn.

Ons hotel is gewoon geopend en als hotelgast kun je heerlijk bij ons komen genieten van al onze saunafaciliteiten, onze baden, ons beautycentrum én ons restaurant. Veilig, zorgeloos en verantwoord. Voor een wellnessbeleving die extra lang mag duren...

De meest uitgebreide vorm van wellness

Stap in een wereld van totale ontspanning, wordt wakker met een uitgerust gevoel. Rust, stilte en tijd voor jezelf.

Ga jij voor de ultieme wellnessbeleving? Bij Thermen Bussloo weten we hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor dingen die belangrijk voor je zijn. Wij bezorgen je een ontspannen én compleet verblijf waarin je even een pauze neemt, ontspant en gewoon even tijd voor jezelf neemt.

Beleef onze sauna’s en weldadige baden, kom tot rust tijdens een massage én ontdek de verse smaken van onze heerlijke gerechten in ons restaurant – alleen voor jou als hotelgast geopend.

Houd het ontspannen gevoel vast, laat je zorgen los en blijf heerlijk slapen. Wij laten nu minder gasten toe in ons resort, waardoor wij de 1,5 meter kunnen waarborgen. Een extra fijn voordeel; meer ruimte én beleving voor jou!

 

Bekijk onze arrangementen

Waarom overnachten?

Ogen dicht en languit genieten. Maak van je bezoek een complete wellnessbeleving door voor een hotelarrangement te kiezen. Kies voor kostbare tijd voor jezelf, of voor elkaar. Wij trakteren je op het beste van het huis én alleen onze hotelgasten mogen gebruik maken van onze restaurants.

✓ Je houdt het weldadige gevoel van ontspanning langer vast
✓ Je hoeft niet meer naar huis te rijden
✓ ’s Avonds kun je uitgerust bij het diner aanschuiven – alléén voor hotelgasten beschikbaar!
✓ Je loopt zo in je badjas vanuit de wellness naar je luxe hotelkamer
✓ Na een ontspannen nacht in een comfortabel bed geniet je de volgende ochtend van een heerlijk en uitgebreid ontbijt
✓ En, de volgende dag ontspan je opnieuw in onze heerlijke sauna’s en baden

Meer hotel informatie

Goed voor je gezondheid

Je lichaam én geest zijn je dankbaar na een een paar dagen ontspannen en genieten bij Hotel Thermen Bussloo. Dat is zeker!

Onze sauna’s en baden zijn naast heerlijk ontspannend óók nog eens zuiverend en helend. Met een regelmatig bezoek aan onze sauna’s werk je aan een betere weerstand en op deze manier kun je dus een griepje of verkoudheid te lijf gaan. Wil je juist nu je weerstand verhogen en werken aan je gezondheid? Gun jezelf dan een paar dagen ontspanning in onze thermen. Het zal je goed doen, dat beloven we je!

We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Benieuwd naar de maatregelen? 

onze maatregelen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees verder

Sauna arrangementen

Toch liever een dagje ontspannen?

bekijk

Maak een keuze.