Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Geysersauna

Heilzame kracht uit IJsland

Tijdens een verre reis naar IJsland werden we betoverd door de wereldberoemde geisers. Stoom, water, lucht en warmte… Een heilzame combinatie die we samenbrachten in onze Geysersauna. Voor jou. Beleef IJsland, ervaar de geweldige én weldadige kracht van de natuur.

Temperatuur 85 ºC
Voordelen IJslandse geisers in Bussloo!
Bijzonder Verras al je zintuigen
Geyser sauna

Geysersauna

Wandel naar de rand van onze tuin en ontdek de unieke Geysersauna. Een ware belevenis, daarmee zeggen we niets te veel. Terwijl je ontspant en geniet van de aangename temperatuur van 85 graden, laten vijf geisers zich zien en horen, om de beurt en soms zelfs tegelijk.

Al je zintuigen worden verrast in deze sauna. Luister naar de sfeervolle muziek en kijk ondertussen naar beelden van het IJslandse Geysir-gebied in de Haukadalur-vallei. Na deze adembenemende ervaring is het heerlijk afkoelen in het dompelbad récht voor de sauna. Zo heerlijk kan het leven zijn!

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.