Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Finse sauna

Traditionele, pure wellness

Onze Finse sauna is misschien wel de meest pure, authentieke wellness-belevenis. Neem plaats op een van de houten banken en ontdek de oorsprong van de Scandinavische sauna cultuur. Deze milde en vochtige sauna is heerlijk om jouw dag in Thermen Bussloo mee te beginnen.

Temperatuur 75 - 80 ºC
Voordelen Goed begin van jouw saunadag
Bijzonder Automatisch opgietsysteem
Finse sauna v3

Fijn om te weten

Laat je raken door deze Finse traditie. Duizenden jaren geleden verwarmde het volk hun woningen met door vuur verhitte stenen, vandaag liggen ze in deze sauna. Om jou te laten ontspannen bij een temperatuur van 75 tot 80 graden. Samen met de vochtige lucht voel je je omarmd door deze zachte weldaad.

De goede start-sauna, zo noemen we onze Finse sauna ook wel eens. Door het milde karakter en door de banken op verschillende hoogtes, warm je in rustig tempo op. Dat is fijn voor je lichaam en goed voor jou.

Fijn om te weten: deze sauna heeft een automatisch opgietsysteem. Zo kun je de hele dag genieten van de gezonde kracht en weldaad van puur Finse opgietingen. Ontspannen en genieten zoals het bedoeld is.

 

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.