• Retreats
Webshop
Feestdagen 2020

Kerst bij Thermen Bussloo

Sfeervolle decoraties en lichtjes gaan hand in hand met een heerlijke overnachting in ons luxe viersterrenhotel.

Een overnachting in Hotel Thermen Bussloo belooft een Kerst zoals nergens anders…

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Praktische hotelinformatie

Alles wat je moet weten voor je nachtje weg.

Wellness Hotel Thermen Bussloo

Een wereld aan warmte, weldaad en diepe ontspanning. Wellness Hotel Thermen Bussloo is dé plek voor pure ontspanning. Hoor de vogels zingen wanneer je wakker wordt in het zachte bed van je luxe hotelkamer en laat je verwarmen door onze weldadige sauna’s, baden en oprechte gastvrijheid.

Beleef een heerlijke mini-vakantie in eigen land.

Wat is er nou fijner dan na een heerlijk dagje sauna lekker te blijven slapen, en zo jouw ontspannen gevoel te verlengen? En dat is inclusief ontbijtbuffet en twee(!) dagen sauna-entree. Je komt immers om maximaal te genieten! 

Wil je meer weten over het inchecken, uitchecken en bijvoorbeeld het ontbijt? Alle praktische info over ons wellnesshotel hebben we voor je op een rij gezet.

Hotelkamer types Thermen Bussloo

Hotel arrangement

  • Eén overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
  • Twee dagen genieten van alle saunafaciliteiten
  • Driegangen verrassingsmenu van de chef in ons restaurant
  • Heerlijke massage of behandeling naar keuze
  • Ons unieke belevenisprogramma

bekijk onze arrangementen

Wellnesshotel Thermen Bussloo

Je lichaam én geest zijn je dankbaar na een een paar dagen ontspannen en genieten bij Hotel Thermen Bussloo. Dat is zeker!

Onze sauna’s zijn naast heerlijk ontspannend óók nog eens zuiverend en helend. Met een regelmatig bezoek aan onze sauna’s werk je aan een betere weerstand en op deze manier kun je dus een griepje of verkoudheid te lijf gaan. Wil je juist nu je weerstand verhogen en werken aan je gezondheid? Gun jezelf dan een paar dagen ontspanning in onze thermen. Het zal je goed doen, dat beloven we je!

Ultiem genieten

Populaire fiets- en wandelroutes

Weidse uiterwaarden, statige Ijsselhoeven, dicht begroeide bossen, gezellige dorpjes en de rust en stilte van de natuur. Het mooie aan onze omgeving is de enorme diversiteit. Of je nou heerlijk wilt wandelen door de natuur, wilt fietsen richting culturele bezienswaardigheden of historische steden óf juist actief wilt wielrennen of mountainbiken – het kan allemaal!

Hieronder vind je een aantal populaire fiets- of wandelroutes. Rondom ons hotel ligt echter een heel uitgebreid fiets- en wandelnetwerk. Er zijn daarom nog véél meer mogelijkheden voor prachtige tochten. Vraag bij onze receptie voor alle mogelijkheden.

Populaire fietsroutes

Populaire wandelroutes

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

bekijk meer

Sauna cadeaubon

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht.

Bekijk meer

Maak een keuze.