Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Green Key

Al vanaf de ontwikkeling van Thermen Bussloo, is maatschappelijk verantwoord ondernemen één van de belangrijkste aandachtspunten voor het bedrijf van de familie Dolman.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In 2012, na de opening van Hotel Thermen Bussloo, is dit bekroond met een Green Key Gold keurmerk*. Maar vanaf heden mag ook het naastgelegen Wellnessresort Thermen Bussloo zich betitelen als Green Key Gold locatie. Zorg voor de 3 p’s, profit, planet en people, vindt Thermen Bussloo vanzelfsprekend. Dat houdt in dat zij streven naar een gezonde bedrijfsvoering, waarbij de belasting voor natuur en milieu zoveel mogelijk beperkt is, met een continue toewijding voor het welzijn van mensen binnen en buiten de organisatie.

Zo pompen ze hun eigen bronwater, maken ze gebruik van warmtepompen, duurzame kranen en ledverlichting én kunnen gasten genieten van biologische gerechten uit de streek. Ook biedt Thermen Bussloo mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een fijne en leerzame werkplek en steunen ze goede doelen. ‘Lijkt dat gemakkelijker gezegd dan gedaan? Voor ons niet. Ook al stellen we onszelf zowel intern als extern hoge duurzaamheidnormen, maatschappelijk verantwoord ondernemen is echt onderdeel geworden van onze bedrijfscultuur. Iedereen binnen de organisatie is hier bewust van en draagt het een warm hart toe.” Aldus Fabian Dolman, directeur van familiebedrijf Quality Wellnessresorts.

Begin november heeft Thermen Bussloo het Green Key Gold certificaat officieel uitgereikt gekregen uit handen van Erik van Dijk, directeur van Green Key Nederland. Dit werd op feestelijke wijze gevierd, geheel in Green Key stijl, met lokale en biologisch hapjes en drankjes.

Fabian: “En natuurlijk stopt het hier niet. We blijven er als familie én bedrijf alles aan doen om het milieu te sparen, zonder dat onze gasten uiteraard inleveren op comfort en kwaliteit. Om zo de wereld een stukje beter te maken.”

* Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist (Green Key, 2018). Zie voor meer info: www.greenkey.nl

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.