Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Ontspannen tijdens oud & nieuw

Geniet van een ontspannen oud & nieuw en laad jezelf alvast op voor een gezond 2023! Het is een fijne en effectieve manier om de decemberdrukte even achter je te laten én vol nieuwe energie het nieuwe jaar in te gaan.

Kom op oudejaarsdag genieten van prachtige opgietingen, ceremonies en rituelen. Of begin het jaar extra ontspannen in één van onze weldadige sauna's en neem deel aan een verfrissende nieuwjaarsduik.

Kies jouw entree

Sauna arrangementen

Met een sauna arrangement bij Thermen Bussloo maak jij jouw wellnessdag compleet. Kom de hele dag genieten of alleen tijdens de ochtend of avond. En combineer jouw entree met een heerlijke maaltijd en/of massage. Aan jou de keus!

Wil je je dag compleet maken met een heerlijke lunch of diner? Dan is de entree met lunch of diner iets voor jou. Of wil je de dag combineren met een heerlijke massage? Kies dan voor de entree met massage.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.