• Retreats
DUURZAAM
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Wij zijn vastbesloten om het verschil te maken én zetten grote en kleine stappen richting onze duurzaamheidsmissie: Een energiepositieve toekomst voor iedereen. Benieuwd wat wij doen?

lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Speciaal voor de feestdagen

Wil je de sociale verplichtingen deze feestdagen liever hélemaal ontlopen? Geniet van de feestdagen in eigen land met onze speciale arrangementen. Sfeervolle decoraties en lichtjes. Thermen Bussloo heeft altijd iets magisch, maar al helemaal tijdens de kerst.

Wist jij dat ons resort op oudejaarsavond maar liefst tot 1:00 uur geopend is? Het belooft een betoverende avond te worden met een spectaculaire openingsshow, unieke opgietingen én heerlijke rituelen. Of begin het jaar extra ontspannen in één van onze weldadige sauna's en neem deel aan een verfrissende nieuwjaarsduik.

Welk feestelijk arrangement kies jij?

Ontspannen tijdens oud & nieuw

Kom op ouderjaarsdag genieten van prachtige opgietingen, ceremonies en rituelen. OF begin het jaar extra ontspannen in één van onze weldadige sauna's en neem deel aan een verfrissende nieuwjaarsduik. 

Wist jij dat ons resort op oudejaarsavond maar liefst tot 1:00 uur geopend is? Je kunt dus extra lang genieten van jouw dagje sauna of heerlijk overnachten middels één van onze hotelarrangementen: hotel culinair genieten arrangement of hotel ultiem genieten arrangement.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

bekijk

Maak een keuze.