• Retreats
Stap in onze wereld van ontspanning

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

lees meer

Massages bij Thermen Bussloo

Leer meer over de verschillende massages en ontdek jouw favoriet

Thermen Bussloo heeft voor jou een groot aanbod aan massages. Weldadig voor jouw totale ontspanning en rust. Maak je dagje wellness compleet en boek een van onze massages. Je bent het waard!

Ontdek de verschillende massages die wij aanbieden

Ga jij voor pure ontspanning of voor een krachtige sportmassage? Bij Thermen Bussloo is het aanbod massages uiteenlopend. Met een massage geef je een cadeau aan jezelf! Of je nu op zoek bent naar verzachting of verlichting, rust of een weldadige ervaring: met de massages van Thermen Bussloo is het allemaal mogelijk.

Ontspannende massages:

Een ontspannende massage is genieten op z’n puurst. Het is een heerlijke manier om je lichaam te ontspannen. Deze massage geeft je echter meer. Veel meer. Het maakt je spieren soepel, het verlicht stress en spanning én het zuivert je lichaam. Lees hier meer over onze ontspannende massages.

Intensieve en sport massages:

Je hebt een druk leven en bent altijd in beweging. Dat vraagt veel van jou en van je spieren. Die continue belasting of die verkeerde houding, kunnen voor vervelende klachten zorgen. Een intensieve massage biedt verlichting en verzachting. Lees hier meer over onze intensieve massages.

Exclusieve massages: 

Exclusief door Thermen Bussloo ontwikkelde massages. Met een massage geef je een cadeau aan jezelf! Of je nu op zoek bent naar verzachting of verlichting, rust of een weldadige ervaring: met de massages van Thermen Bussloo is het allemaal mogelijk. Lees hier meer over onze Exclusieve massages.

Zwangerschapsmassages: 

Speciale aandacht en optimale ontspanning voor jou en je lichaam, dat is het doel én effect van deze zwangerschapsmassage. Want juist in deze maanden vragen je kindje en je lichaam veel van jou. Een zwangerschapsmassage is een zachte, ontspannende massage. 

Persoonlijk advies? 

Wil je weten welke massage bij jou past? Neem dan even contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder bij de keuze voor een massage die bij jou past!

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

Bekijk

Maak een keuze.