• Retreats

Algemene informatie

Wellness, je zintuigen en de natuur zijn nauw met elkaar verbonden. Samen vertegenwoordigen ze intense ervaringen in hun puurste vorm - puur genot. Dat is wat je vindt bij Thermen Bussloo, waar we al je zintuigen prikkelen en verrassen.

Tarieven

  Prijs
Entree  vanaf € 47,50
Entree ochtend (tot 14.00 uur) vanaf € 34,50
Entree avond (vanaf 16.00 uur) vanaf € 37,50


Op badkledingdagen, vrijdag, zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 4,-. Bij externe acties/vouchers gelden afwijkende weekend- en badkledingtoeslagen, deze staan vermeld op de voucher en/of de actiepagina.

Reserveren
Reserveren is verplicht. We hanteren een verplichte aankomst- en vertrektijd, zodat wij onze gastenaantallen kunnen reguleren en de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen. Wij vragen je dan ook ons resort te verlaten op de vertrektijd die je bij jouw reservering aangeeft. 

Vakanties
Op officiële feestdagen en in vakanties kunnen onze entreetarieven afwijken van bovenstaande tarieven. Tijdens het reserveren zie je onze actuele prijzen. Voor de meeste kortingsvouchers van Thermen Bussloo geldt dat deze niet kunnen worden ingeleverd op feestdagen en in vakanties. 

Verhuur en Verkoop
Geen zin om met badjassen en handdoeken te sjouwen? Huur dan je badjas en handdoeken bij Thermen Bussloo!
Ook verkopen wij slippers in diverse uitvoeringen en diverse maten.

Handdoekenservice € 12,50
Badjas (huur) € 13,50
Badslippers (koop) € 13,50

 

Nóg een tip: met ons Saunapakket huur je een badjas, handdoekenservice en slippers voor € 27,50. Zo bespaar je ruim 25%. De slippers koop je, dus die neem je mee naar huis.

Openingstijden

Dagelijks van 09.00 - 23.00 uur.

Ons beautycentrum is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Adres & route

Thermen Bussloo
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
 

Plan hier je route naar Thermen Bussloo

Contact

Heb je een vraag, bijvoorbeeld over jouw reservering? Wij helpen je graag verder! Het antwoord op veel van deze vragen vind je bij onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wil je ons liever telefonisch spreken? 
Onze medewerkers van het Contact Center staan je graag te woord via het telefoonnummer 055 - 368 2640. 

Openingstijden Contact Center

Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag, zondag en officiële feestdagen 09.00 - 13.00 uur

E-mail

Heb jij suggesties, tips en/of opmerkingen voor ons? Deze kun je naar ons mailen via info@thermenbussloo.nl

Zakelijk

Ben je benieuwd naar onze zakelijke faciliteiten, neemt dan contact op met onze event-afdeling via events@thermenbussloo.nl. Zij helpen graag bij het samenstellen van een passend arrangement.

Huisregels

Wij willen graag dat onze gasten tijdloos genieten tijdens een bezoek aan ons resort. Wij vragen je vriendelijk om tijdens jouw bezoek onze huisregels na te leven.

Bekijk hier onze huisregels.

Badkledingdagen

Elke tweede en laatste dinsdag van de maand is het badkledingdag bij Thermen Bussloo. Het dragen van badkleding is op die dagen de gehele dag verplicht. 

Lees hier meer over badkledingdagen bij Thermen Bussloo.

Veelgestelde vragen

Vragen die ons vaak worden gesteld, de veelgestelde vragen, hebben we voor je op een rijtje gezet. Je vindt ze onder Veelgestelde vragen 

Badenkaarten

Vaker genieten van een dagje sauna? Kies dan voor onze badenkaart. Niet alleen ontvang je korting, je profiteert nu ook nog eens van vele extra voordelen!

Naar de Badenkaarten

Green Key en MVO

Thermen Bussloo eerste wellnessresort van Nederland met een Green key Gold keurmerk.

Lees hier meer over het Green Key Gold keurmerk van Thermen Bussloo.

Openbaar vervoer

Met de streekbus is Thermen Bussloo te goed bereiken. Er gaat een bus vanaf station Klarenbeek (lijn 506) en vanaf station Twello (lijn 508). Station Klarenbeek is met de trein vanuit Apeldoorn en Zutphen te bereiken. Station Twello is met de trein vanuit Enschede en Deventer te bereiken.

Via de 9292-app kun je jouw reis gemakkelijk plannen. Ook is hier actuele informatie te vinden over jouw route met het openbaar vervoer.

Plan hier je reis

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

Bekijk

Maak een keuze.