Ontspan, float en geniet

Koop jouw badenkaart extra voordelig tijdens de badenkaartweken!

Met onze badenkaart profiteer je wel heel voordelig van 10, 20 of zelfs 50 momenten van ontspanning in ons resort. Wees er snel bij, want t/m 31 oktober 2022 profiteer je van korting tot wel 59%.

Ontdek voordeel
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Restaurant N-Joy

Vers, verrassend wellnessfood

Dé plek om te genieten van het goede leven. Kies jouw favoriete gerecht van de uitgebreide loungekaart. Luxe, eerlijk en natuurlijk bijzonder lekker.

Diner NJoy

Wellnessfood

In restaurant N-Joy eet je wat voor jou goed voelt én wat goed voor je is. Kiezen waar je blij van wordt dus. En dat is wellnessfood op z’n best. 

Geniet van luxe soepen en broden, van heerlijke vlees- en visgerechten, van groentes en fruit zo vers als de seizoenen zelf. Een frisse salade? Er is keuze genoeg. Onze koks bereiden ze met verse ingredienten, speciaal voor jou. Jij kiest wat bij je past, wat goed voelt op ’t moment en natuurlijk: waar je zin in hebt.

Puur en persoonlijk

Zuiver waar het kan, dat is onze filosofie. Daarom is ons wellnessfood zoveel mogelijk vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Zijn ze niet nodig, dan gebruiken we ze ook echt niet. Zo kun je met een goed gevoel genieten van onze ingrediënten en gerechten.

Ook wanneer je een allergie hebt, zorgen wij dat je je bij ons goed blijft voelen. Met voor jou passende producten, veilige
gerechten én met persoonlijke begeleiding van onze foodspecialisten. Een goed gevoel, daar gaat het om.

Enjoy N-joy!

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.