Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Restaurant N-Joy

Vers, verrassend wellnessfood

Dé plek om te genieten van het goede leven. Kies jouw favoriete gerecht van de uitgebreide loungekaart. Luxe, eerlijk en natuurlijk bijzonder lekker.

Diner NJoy

Wellnessfood

In restaurant N-Joy eet je wat voor jou goed voelt én wat goed voor je is. Kiezen waar je blij van wordt dus. En dat is wellnessfood op z’n best. 

Geniet van luxe soepen en broden, van heerlijke vlees- en visgerechten, van groentes en fruit zo vers als de seizoenen zelf. Een frisse salade? Er is keuze genoeg. Onze koks bereiden ze met verse ingredienten, speciaal voor jou. Jij kiest wat bij je past, wat goed voelt op ’t moment en natuurlijk: waar je zin in hebt.

Puur en persoonlijk

Zuiver waar het kan, dat is onze filosofie. Daarom is ons wellnessfood zoveel mogelijk vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Zijn ze niet nodig, dan gebruiken we ze ook echt niet. Zo kun je met een goed gevoel genieten van onze ingrediënten en gerechten.

Ook wanneer je een allergie hebt, zorgen wij dat je je bij ons goed blijft voelen. Met voor jou passende producten, veilige
gerechten én met persoonlijke begeleiding van onze foodspecialisten. Een goed gevoel, daar gaat het om.

Enjoy N-joy!

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.