Reserveer direct
Baden entree Sauna entree
Voucher verzilveren
Heb je een voucher?
DE NL

Sauna Enschede

Sauna in de buurt van Enschede

Wilt u eens heerlijk een dag ontspannen? Dan biedt sauna- en wellnessresort Thermen Bussloo bij Voorst uitkomst. Het resort is gelegen aan het Bussloo meer, waardoor de omgeving zelf al rust uitstraalt. Daarbij beschikken wij over een schitterend en divers aanbod van faciliteiten, waardoor u helemaal ontspannen zult raken.

SAUNAFACILITEITEN THERMEN BUSSLOO

Bezoekt u Thermen Bussloo, dan heeft u een ruime keuze aan verschillende sauna‚Äôs, elk met hun eigen eigenschappen. Voor iedereen wat wils, dus ook voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze prachtige Panoramasauna of de schitterende Azie sauna. Ook hebben wij verschillende baden voor u tot beschikking, zoals onze hamambaden, dompelbaden of voetenbaden. Tot slot kunt u vrij gebruik maken van onze rustruimtes, zodat u volledig ontspannen raakt.

Niet alleen zijn onze faciliteiten uitstekend, maar ook onze opgietigen en rituelen zijn zeker het bezoeken waard. Onze saunameesters staan klaar om meerdere keren per dag hun kunsten te laten zien. Deze opgietingen en rituelen bieden we ook nog eens kosteloos aan aan de gasten van ons resort.

Wilt u naast Thermen Bussloo ook de omgeving van Voorst eens verkennen? Boek dan een van de luxe kamers en suites in ons hotel. Bij elke kamer heeft u een ruime badkamer tot uw beschikking en prachtige Auping Boxspings. Dan heeft u een dag om het resort te bezoeken en een andere dag om bijvoorbeeld de Veluwe te verkennen. Uitstekend om bijvoorbeeld eens een heel weekend te genieten.

Probeert u ook eens deze sauna's:

ROUTE ENSCHEDE NAAR SAUNA THERMEN BUSSLOO:

Wilt u de route bepalen vanaf Enschede naar sauna Thermen Bussloo?  Plan HIER uw route!

Maak een keuze.