• Retreats

Ga voor rust, balans en nieuwe energie

De wereld vraagt je aandacht. Onze workshops, meerdaagse retreats en opleidingen brengen de aandacht terug naar jezelf. Naar het hier en nu. Even rust, zowel geestelijk als lichamelijk. Zodat jij de aandacht kan geven aan de wereld om je heen, vanuit balans. Kies wat bij jou past, maak grote persoonlijke stappen én doe nieuwe energie op. In combinatie met onze wellness is het een cadeau voor jezelf!

Ontdek het aanbod van Retreats

Ontdek wat bij jou past, ervaar de verandering

Heb je het gevoel minder goed te functioneren? Merk je dat je vast loopt in bepaalde gedachtegangen? Is je energiepeil nihil of voel je je gestrest en zit er veel spanning in je lichaam? Om dit te doorbreken, is het nu de tijd voor verandering. Onze workshops en retreats zetten je in beweging. Vooruit, in de voor jou juiste richting.

Het resultaat? Inzicht in jezelf en tot de kern. Je ontdekt wat je werkelijk wilt én vindt wat je nodig hebt. Iedere workshop of retreat heeft specifieke doelen en resultaten. Waar ben jij naar op zoek?

Groei, door kennis op te doen en te delen

Kennis is een bron voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Die bron vind je terug in onze speciale opleidingen. Met onze erkende opleidingen groei je in jouw vakgebied of leg je en stevige basis om een nieuwe richting in te slaan.

Ademcoaching of NLP. Onze coaches en trainers delen hun kennis en ervaring graag met jou. In een kleine setting en ontspannen omgeving. Je wordt opgeleid tot volleerd en gecertificeerd coach. Zo kunnen wij én jij nog meer mensen helpen op weg naar groei, inzicht én een licht(er) leven.

Maak een keuze.