• Retreats

Een cadeau voor jouw medewerkers of relaties

Rust, ontspanning en een goede gezondheid. Dát gunnen we toch iedereen? En vooral jouw eigen medewerkers, collega’s of belangrijke relaties! Want ontspannen (en bovenal stressvrije) medewerkers en relaties zorgen voor een positieve energie. Daarmee wordt de wereld een stukje mooier. En meer ontspannen, dat ook! Fijn als je daar als werkgever of relatie aan bij kunt dragen, toch?

Kies jouw geschenk

De Wellnesscadeaukaart

Een massage, gezichtsbehandeling, dagje wellness, hotelovernachting én retreat heeft meer effect dan welk fysiek presentje ook. En, omdat je misschien niet precies weet waar jouw medewerkers of relaties van houden, kan de ontvanger van het Wellnesscadeau zelf bepalen wanneer hij of zij komt genieten én waar ‘ie van gaat genieten.

En het Wellnesscadeau heeft heel veel voordelen..

  • De kaart is maar liefst 2 jaar geldig
  • Het bedrag kan zowel in delen als in één keer besteed worden, ongeacht de waarde van de kaart
  • De kaart is ook te verzilveren bij onze zusjes Thermen Berendonck, Thermen Soesterberg en Thermen Bad Nieuweschans, dus wonen je collega's verspreid door het land? Ook dán zit je goed.
  • Je bestelt ‘m al met een waarde vanaf 10 euro
  • Lastminutecadeau? Kies dan voor de digitale cadeaukaart
  • Inclusief persoonlijk kaartje en gratis inpakservice
  • En dus heel belangrijk; ontspannen medewerkers, zijn gezonde en positieve medewerkers!

(Relatie)geschenk op maat

Die ene collega die altijd zo flexibel is en bij kan springen tijdens personeelstekorten. Of die relatie die net ziek is geweest. De manager met zijn drukke baan. De secretaresse die – naast dat zij alles regelt op het werk - thuis ook alle ballen omhoog houdt. Iedere werknemer of relatie kan wel wat ontspanning gebruiken. En hoe fijn als je dit als werkgever of relatie kunt schenken, in de vorm van een relaxte ervaring!

Heb je een specifiek arrangement in gedachten? Of zou je jouw cadeau graag willen combineren met een van onze items in onze webshop? Of heb je misschien een persoonlijke voorkeur voor de verpakking? Er is heel veel mogelijk en wij denken graag met je mee. 

Wereldse Wellness bij Thermen Bussloo

Ontdek de wereldse wellness van Thermen Bussloo. De inspiratie voor ons resort namen we mee van onze reizen over de hele wereld. Ontdek bijvoorbeeld onze weldadige Russische Banja sauna, de Azie sauna óf de traditionele Finse sauna. Je waant je in een echte Mexicaanse cenote in ons unieke zoutwaterbad. Proef de smaken van over de hele wereld in onze restaurants én verwen jezelf met een oosterse Hamam behandeling, Rasul beleving of Ayurvedische massage. 

Óf ga voor een overnachting ons eigen wellnesshotel. Stap in een wereld van totale ontspanning, wordt wakker met een uitgerust gevoel.

Bij Thermen Bussloo ben je voor even ver van huis én voel je je helemaal thuis. Krijg je de rust die je nodig hebt en de aandacht die je verdient. Doe nieuwe energie op, hou het vast en neem het met je mee naar huis. Dát is grenzeloos genieten.

Ontdek onze webshop

Van de heerlijke beautyproducten van BABOR tot de douchegels en etherische oliën uit onze resorts.

Ontdek webshop

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

Bekijk

Maak een keuze.