• Retreats
Webshop
Feestdagen 2020

Kerst bij Thermen Bussloo

Sfeervolle decoraties en lichtjes gaan hand in hand met een heerlijke overnachting in ons luxe viersterrenhotel.

Een overnachting in Hotel Thermen Bussloo belooft een Kerst zoals nergens anders…

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Hamambad

Oosterse warmte, rust en energie

Een oosterse belevenis, natuurlijk op de Thermen Bussloo-manier. Uniek en weldadig dus. Dit bad haalt je voor even uit alledag en brengt je pure ontspanning. Heerlijk warm water, een weldadig ritueel en rustgevende klanken…

Oosterse schoonheid en rust

De sfeer van dit bad raakt je meteen. Oosterse schoonheid en rust. Laat je langzaam in het water zakken en ervaar hoe kwartskristallen het water extra energierijke maken. Nóg een bijzondere verrassing… Houd je oren iets onder water en geniet van de unieke aquasound: rustgevende muziek onder water. Een diep ontspannende ervaring. 

Luister ook even extra goed naar je zintuigen, dan voel je de balans in deze ruimte. Dat komt door de Circles of Energy in het plafond die het elektromagnetische veld tussen het water en de lucht in evenwicht brengen.

Hamam energieritueel

Wil je je afweersysteem een extra boost geven? Loop dan voordat je in het warme water stapt door de warme en koude wisselbaden, direct naast het Hamambad. Liever een koude stortdouche? Stap eronder en laat je overladen met energie!

 

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

bekijk meer

Sauna cadeaubon

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht.

Bekijk meer

Maak een keuze.