Ontspan, float en geniet

Koop jouw badenkaart extra voordelig tijdens de badenkaartweken!

Met onze badenkaart profiteer je wel heel voordelig van 10, 20 of zelfs 50 momenten van ontspanning in ons resort. Wees er snel bij, want t/m 31 oktober 2022 profiteer je van korting tot wel 59%.

Ontdek voordeel
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Hamambad

Oosterse warmte, rust en energie

Een oosterse belevenis, natuurlijk op de Thermen Bussloo-manier. Uniek en weldadig dus. Dit bad haalt je voor even uit alledag en brengt je pure ontspanning. Heerlijk warm water, een weldadig ritueel en rustgevende klanken…

Oosterse schoonheid en rust

De sfeer van dit bad raakt je meteen. Oosterse schoonheid en rust. Laat je langzaam in het water zakken en ervaar hoe kwartskristallen het water extra energierijke maken. Nóg een bijzondere verrassing… Houd je oren iets onder water en geniet van de unieke aquasound: rustgevende muziek onder water. Een diep ontspannende ervaring. 

Luister ook even extra goed naar je zintuigen, dan voel je de balans in deze ruimte. Dat komt door de Circles of Energy in het plafond die het elektromagnetische veld tussen het water en de lucht in evenwicht brengen.

Hamam energieritueel

Wil je je afweersysteem een extra boost geven? Loop dan voordat je in het warme water stapt door de warme en koude wisselbaden, direct naast het Hamambad. Liever een koude stortdouche? Stap eronder en laat je overladen met energie!

 

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.