Reserveer direct
Sauna entree Arrangement
DE NL

Hamambad

Oosterse warmte, rust en energie

Een oosterse belevenis, natuurlijk op de Thermen Bussloo-manier. Uniek en weldadig dus. Dit bad haalt je voor even uit alledag en brengt je pure ontspanning. Heerlijk warm water, een weldadig ritueel en rustgevende klanken…

Voordeel Rustgevende muziek onder water
Voordeel Ervaar de energie van kwartskristallen
Voordeel Energieritueel: boost je afweersysteem!

Oosterse schoonheid en rust

De sfeer van dit bad raakt je meteen. Oosterse schoonheid en rust. Laat je langzaam in het water zakken en ervaar hoe kwartskristallen het water extra energierijke maken. Nóg een bijzondere verrassing… Houd je oren iets onder water en geniet van de unieke aquasound: rustgevende muziek onder water. Een diep ontspannende ervaring. 

Luister ook even extra goed naar je zintuigen, dan voel je de balans in deze ruimte. Dat komt door de Circles of Energy in het plafond die het elektromagnetische veld tussen het water en de lucht in evenwicht brengen.

Hamam energieritueel

Wil je je afweersysteem een extra boost geven? Loop dan voordat je in het warme water stapt door de warme en koude wisselbaden, direct naast het Hamambad. Liever een koude stortdouche? Stap eronder en laat je overladen met energie!

 

Restaurant Intens

Schuif aan en laat je meenemen in de culinaire wereld van onze chefs. Proef en geniet van pure, lokale producten.

Dat wil ik beleven

Massages

Heerlijke massages en beautybehandelingen. Laat je verwennen!

Vertel me meer

Maak een keuze.