Ga naar hoofdinhoud Ga direct naar hoofdnavigatie Ga direct naar footer
Thermen Bussloo restaurant lokale leveranciers
Restaurant Intens Regionale producten

Regionale producten

Voor de beste producten hoeven we niet ver van huis. De Veluwe, Salland en de IJsselvallei bieden prachtige bedrijven waar we graag mee samenwerken. Deze bedrijven passen door hun bedrijfsfilosofie en de kwaliteit van hun producten ook nog eens perfect bij Restaurant Intens. En wat te denken van onze eigen nieuwe groentetuin?


Sinds de opening van Restaurant Intens in 2012 zijn we ons steeds meer gaan specialiseren in gerechten die niet alleen lekker, maar ook verantwoord zijn. Door onze bewuste keuzes voor ingrediënten en gezonde bereidingswijzen komen smaken goed tot hun recht en versterken voedingswaarden elkaar.

Onze leveranciers

  • Thermen bussloo leveranciers de kolke
    Boerderij De Kolke
    • Boerderij de Kolke in Voorst behoort tot landgoed Beekzicht, een gebied van ongeveer 400 ha grond. De huidige bewoners wonen sinds 1987 op de boerderij en houden zich al jaren bezig met het verbouwen van diverse soorten aardappels, groenten en granen. Vanuit Restaurant Intens gebruiken we de gerst en tarwe van Boerderij de Kolke bij het brouwen van onze eigen Wellness Weizen, die exclusief bij ons te verkrijgen is. En dat proef je!
  • Thermen bussloo leveranciers brouwerij chamaven
    Brouwerij Chamaven
    • Bij Restaurant Intens kun je kennismaken met de speciaalbieren van brouwerij Chamaven. De in Zutphen gevestigde brouwerij is een initiatief van een groep vrienden met een gezamenlijke liefde voor bier. In 2017 zijn de eerste bieren van deze brouwerij op de markt gekomen en al snel volgden vele successen. Ieder biertje is gemaakt met de beste ingrediënten en met zorg en aandacht gebrouwen om zo voor een unieke smaaksensatie te zorgen! Wat extra bijzonder is? In samenwerking met Boerderij de Kolke heeft brouwerij Chamaven onze eigen Wellness Weizen gebrouwen.
  • Thermen bussloo leveranciers imkerij t haagje
    Imkerij 't Haagje
    • Nabij het hotel voor onze gasten vind je ons eigen bijenhotel, waar we in samenwerking met Imkerij ’t Haagje uit Epe onze eigen honing oogsten. De kleinschalige imkerij geleid door imker Wilfred houdt zich bezig met de productie van honing in Nederland en Hongarije. De bijen zijn niet alleen nuttig voor de heerlijke honing, maar ze zorgen ook voor de bestuiving van gewassen, waardoor er vruchten aan groeien. Mede dankzij deze samenwerking proef je bij Restaurant Intens het beste wat de natuur te bieden heeft!
  • Thermen Bussloo leverancier farmfields
    Farmfields
    • Farmfields uit Wekerom is een typisch Veluwse boerderij die eind negentiende eeuw is gebouwd. De medewerkers hebben een passie voor vlees en zijn elke dag bezig om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Alle producten hebben dan ook drie Beter Leven sterren! Het werken met korte lijnen staat centraal, zodat er geen onnodige kilometers worden gemaakt om het vlees bij de klant te krijgen. Door middel van eigen bezorging waarborgt Farmfields de beste kwaliteit én de minste milieubelasting.
  • Thermen Bussloo regionale producten menno
    Van Menno
    • Van Menno gebruikt uitsluitend biologische ingrediënten, wat het brood niet alleen smaakvol, maar ook duurzaam maakt. Bij Restaurant Intens serveren we het ambachtelijke zuurdesembrood van Van Menno, een volledig biologisch brood dat met liefde en aandacht is gebakken volgens de traditionele Franse broodstijl. Een ware smaaksensatie die perfect aansluit bij ons streven naar pure en lokale producten van de hoogste kwaliteit.
  • boerderij goudbeek
    Boerderij Goudbeek
    • Aan de rand van Epe, omringd door natuur, levert Boerderij Goudbeek ambachtelijk vlees en romige zuivel. Met liefde voor dier en omgeving produceren zij kwaliteit van eigen erf. Zo proef je bij ons de pure, vertrouwde smaken van dichtbij – vers, lokaal en met zorg geselecteerd.
  • Mandy en Richard bij het vee scaled
    Vleesch van plante
    • Puur, eerlijk en zonder toevoegingen. Vleesch van authentieke vleesrassen, opgegroeid met ruimte, rust en aandacht. De kalfjes blijven bij de koe – zolang het goed voelt voor beiden. Geen antibiotica, geen kunstmatigheid. Alleen lokale kwaliteit, met liefde grootgebracht. Zo weet je precies wat je eet.