• Retreats
Webshop
Feestdagen 2020

Kerst bij Thermen Bussloo

Sfeervolle decoraties en lichtjes gaan hand in hand met een heerlijke overnachting in ons luxe viersterrenhotel.

Een overnachting in Hotel Thermen Bussloo belooft een Kerst zoals nergens anders…

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Geniet van de lente bij Thermen Bussloo

De zon straalt zacht, terwijl de natuur opbloeit. Bij Thermen Bussloo zie je de winter langzaam overgaan in de prachtige lente. Hier beleef je een seizoen vol nieuwe energie. Met lentekriebels, heerlijk schommelen in een hangmat, ogen dicht, genieten van de zon en daarna fijn afkoelen in één van onze baden. Of op je slippers in je warme badjas luisteren naar de prachtige vogelgeluiden op onze ligweide in onze saunatuin.

Geef je lichaam de nodige vitamines in één van onze sauna’s. Staar vanuit onze Panoramasauna over het meer van Bussloo waar de zwanen en andere watervogels druk in de weer zijn met hun kleine kroost. Ervaar de zuivere kracht van zoute lucht in ons Saltarium of bereid je lichaam voor op warme, zomerse temperaturen in onze Aardesauna. Afkoelen of nagenieten? Dat kan in ons fijne buitenbad of in het prachtige zoutwaterbad - met een frisse bries door je haren en een fijne voorjaarszon op je gezicht. Kom maar op met dat mooie weer, bij Thermen Bussloo is genoeg (buiten) te beleven!

Werelds genieten van de eerste zonnestralen

In ons resort ervaar je een ware wellness wereldreis. Float en geniet in de Mexicaanse Cenote, het unieke zoutwaterbad. Ervaar de oosterse rust en kalmte uit Azië in onze Azië sauna. Geniet van de eerste zonnestralen, de warmte op je huid en van de vrolijke kleuren van de natuur in onze saunatuin én doe gratis mee in één van de rustgevende rituelen in de Mongoolse Yurt.

Waar je ook voor kiest, genieten ga je sowieso! Van het ultieme lentegevoel én van onze verrassende saunafaciliteiten. En het fijne is? We hebben het allemaal in ‘huis’ en jij hoeft er helemaal niets voor te doen. O, ja genieten. Dat vragen we aan jou!

De natuur bloeit op, net als jij!

De bomen krijgen een nieuw bladerdek, het gras en alle struiken tooien zich in de mooiste groene tinten en de narcissen gaan uit hun bol. De natuur bloeit op, net als jij! Ontwaak uit je winterslaap, verwelkom de lente en zet je zintuigen weer op genieten.

De winter is voorbij, dagen worden langer, het zonnetje laat zich weer zien. De hoogste tijd om fris én gezond de lente tegemoet te gaan. Na de koude maanden is je lichaam vermoeid en kan het wel wat warmte en ontspanning gebruiken. Ontspan in de lentezon, werk aan je weerstand. Ga zoveel mogelijk naar buiten, zoek het fijne daglicht op. Júist in het voorjaar is een saunabezoek zo fijn én zo goed voor je. Bereid je lichaam voor op de warmere temperaturen van de zomer, haal een frisse neus in de buitenlucht en doe vitaminen op in de lentezon. Een dagje sauna zorgt niet alleen voor rust en ontspanning, maar óók voor een verhoogde weerstand.

sauna arrangementen

Voorjaar, tijd om te stralen!

Ben je tijdens de donkere wintermaanden ook vatbaarder voor stress, verkoudheden, stramme spieren of zit je gewoon wat minder lekker in je vel? Begrijpen we. Maar in het voorjaar is het weer tijd om te genieten. Tijd voor jou. En tijd om te stralen!

Nu het lente is, heeft ook je huid genoeg van de winterslaap. Verwijder dode huidcellen met een heerlijk scrubritueel, hydrateer je huid en maak ‘m klaar voor de eerste zonnestralen. Met een ontspannende massage of fijne gezichts- of lichaamsbehandeling in ons beautycentrum kom je de lente (en ook de zomer) nog stralender door! Een ‘lenteschoonmaak’ voor je lichaam, een frisse boost voor je geest.

sauna entree

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

bekijk meer

Sauna cadeaubon

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht.

Bekijk meer

Maak een keuze.