DUURZAAM
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Wij zijn vastbesloten om het verschil te maken én zetten grote en kleine stappen richting onze duurzaamheidsmissie: Een energiepositieve toekomst voor iedereen. Benieuwd wat wij doen?

lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Himalaya zoutkristalgrot

Mild, zuiverend en verademend

Ontdek magische wellness uit Midden-Azië. Verscholen in onze tuin, in een aarden wal en achter tweehonderd jaar oude deuren uit India: de Himalaya zoutkristalgrot. Omring jezelf met de mineraalrijke lucht die vrijkomt uit verwarmde zoutkristallen. Werkelijk een verademing.

Bijzonder Zuiverende zoutkristallen uit Nepal
Temperatuur 65 ºC
Voordelen Weldaad voor je spieren en gewrichten
Himalaya zoutkristalgrot

Een uniek sauna-ritueel

Beleef een uniek klank-, kleur- en geurritueel. Ontwikkeld door Thermen Bussloo, speciaal voor jou. Een intense ceremonie die jou verrast, raakt en ontspant. Je waant je voor even in een andere wereld. Een verre reis in korte tijd, dat is wat je mag verwachten.

Het Kailash ritueel in de Himalaya zoutkristalgrot is onderdeel van ons belevenisprogramma en kost je dus niets extra. Het ritueel vindt meerdere malen per dag plaats. Sluit aan wanneer je toe bent aan een unieke wellness ervaring én wanneer er plaats is.

De kracht van de natuur en de eeuwenoude wijsheid van Midden-Azië

We lieten ze speciaal uit Nepal overkomen, de eeuwenoude zoutkristallen met hun zuiverende krachten. In deze milde sauna met een temperatuur van zo’n 65 graden en een aangename luchtvochtigheid, zijn de kristallen op hun best. Daarom hebben we de muren van de sauna er rondom mee bekleed. Ook nog eens prachtig om te zien…

De schone, pure lucht is een weldaad bij bronchiale klachten, astma, hooikoorts en een onrustige huid. Dát is de kracht van de natuur en de eeuwenoude wijsheid van Midden-Azië.

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

bekijk

Maak een keuze.