• Retreats

Hotel Zomer Special

Het verlangen naar het vakantiegevoel. De zorgeloosheid en het ontsnappen aan de realiteit. Bij Thermen Bussloo kun je het gevoel krijgen alsof je even op een heerlijke vakantie bent. Beleef het gevoel van ver, heerlijk dichtbij bij Thermen Bussloo. Met onze Wereldse wellness en voordelige specials ben je even op vakantie zonder je koffer te hoeven pakken.

Kom genieten en wegdromen.
Extra fijn, bij dit arrangement krijg je slippers cadeau!

ONS TIJDELIJKE ZOMERARRANGEMENT
1 nacht
v.a. €149,95 p.p.
2 nachten
v.a. €299,90 €279,90 p.p.
3 nachten
v.a. €449,85 €419,85 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Eén overnachting incl. uitgebreid ontbijt
  • Twee dagen genieten van alle faciliteiten in onze thermen
  • Een heerlijk diner in ons restaurant. Keuze uit 3-gangenmenu in Restaurant N-Joy of 3-gangenmenu in Restaurant Intens (uitbreiding naar 5-
  • gangenmenu in Restaurant Intens is mogelijk voor slechts 20,00 -p.p.)
  • Inclusief badjas en handdoek, zorgeloos genieten dus
  • Extra fijn, slippers cadeau!

Vanaf € 149,95 p.p.p.n.

Beleef de seizoenen bij Thermen Bussloo

Een magisch deken van damp en dauw, prachtig heldere luchten… Bij Thermen Bussloo zijn alle seizoenen op z’n mooist. Met sauna rituelen uit heel de wereld. Het fijnste en het beste, meegebracht van verre reizen. Met onze wereldse wellness ga je heerlijk ontspannen én gezond de seizoenen in.

Kies een arrangement naar keuze en ga op vakantie zonder je koffers te hoeven pakken. Dompel je onder in het zoute water van onze Mexicaanse Cenote, beleef de oosterse rust in de Azië sauna of ga de wereld rond in één saunagang: de Vier Elementensauna.
 
Gun jezelf zo’n hartverwarmend moment!

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement.

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 2,07 p.p.p.n., reserveringskosten à € 7,95 per boeking en eventuele eenpersoonstoeslag á € 54,50.

Op vrijdag geldt er een standaard weekendtoeslag van € 15,- p.p. Op zaterdag geldt er een weekendtoeslag van € 30,- p.p

Voor de badjas en handdoeken rekenen wij een borg van € 50,- per persoon. Deze borg wordt berekend bij het inchecken en wanneer je de badjas en handdoeken bij uitchecken weer bij ons inlevert, wordt de borg uiteraard van de rekening afgehaald.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

Bekijk

Maak een keuze.