DUURZAAM
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Wij zijn vastbesloten om het verschil te maken én zetten grote en kleine stappen richting onze duurzaamheidsmissie: Een energiepositieve toekomst voor iedereen. Benieuwd wat wij doen?

lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Thermen Bussloo zoekt talent!

Iris Ververgaert 12 Mei 2021

Samen werken we iedere dag hard aan de ontspanning van onze gasten. We verwelkomen ze met een glimlach én delen onze positieve energie. Dat doen we binnen verschillende functies en specialismes. Van receptionist en gastvrouw/-heer, tot horecamedewerker, schoonmaak, housekeeping of medewerker in de tuin. En we zoeken nieuw talent voor in ons team! Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving!

Ben jij diegene die zijn of haar avontuur wil starten bij ons prachtige wellnessresort? Per direct óf voor de vakantieperiode? Geef jij onze gasten een fantastische eerste indruk en zorg je voor een ontspannen gevoel in jouw functie als Front Office medewerker of gastvrouw/-heer? Loop jij graag met een grote glimlach op ons terras om onze gasten te verwennen met een verfrissend drankje of heerlijke lunch? Of werk je liever op de achtergrond bij onze technische dienst, in de schoonmaak, housekeeping of in de tuin?

Allemaal droombanen, al zeggen we het zelf!

 

Jouw relaxte voordelen:

✔️ Gezellige én inspirerende werkplek

✔️ Fulltime, parttime of bijbaan, aan jou de keus

✔️ Groei door met onze QWR Academy

✔️ Gratis naar de sauna en korting op behandelingen

✔️ En nog meer leuke extra's!

 

Ben jij per direct beschikbaar voor een nieuwe (bij)baan? Of op zoek naar een vakantiebaan voor deze zomer? Solliciteer eenvoudig in een paar stappen:

>> Ik ben per direct beschikbaar

>> Ik zoek een vakantiebaan

 

Maak een keuze.