• Retreats

Thermen Bussloo genomineerd als meest inspirerende sociale werkgever

Ilona Rave 26 Oktober 2022

In ons wellnessresort laten we onze gasten de wereld om hun heen even vergeten – zonder prikkels en drukte ontspannen zij immers het fijnst. Als organisatie kijken wij bewust wél naar deze wereld. Want wij geloven er sterk in dat we samen – met een beetje extra zorg en aandacht voor onszelf en elkaar – de wereld een stukje mooier kunnen maken.

Dit doen wij door iedere dag positieve energie door te geven via onze medewerkers, naar onze gasten en daarmee de omgeving om ons heen. Hiervoor bieden wij een plek waar iedereen welkom is om te groeien, te ontwikkelen, tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Een inspirerende en ontspannen plek voor onze gasten, maar bovenal ook voor onze eigen medewerkers.


Kans voor iedereen

We zien iedere medewerker als lid van onze Thermen Bussloo- familie en we zijn dan ook dankbaar dat we het afgelopen jaar veel nieuwe medewerkers met verschillende achtergronden, afkomsten en/of opleidingsniveaus aan onze organisatie hebben mogen toevoegen. Gestuurd door ambitie en geleid door ons hart, vinden wij het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om te werken en hierdoor (weer) deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Bij Thermen Bussloo staan we dan ook voor een samenleving waarin niemand op voorhand wordt buitengesloten en iedereen een kans krijgt om mee te doen. Via onze eigen opleidingsprogramma’s, door lokaal ondernemerschap én door vooral te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen, hebben we al veel mensen kunnen helpen. Dit geeft ons als organisatie een fijn gevoel van trots én energie. En, dit heeft geresulteerd in een mooie nominatie voor de ‘meest inspirerende, sociale werkgever van 2022’!

Meest inspirerende sociale werkgever van 2022

Sociaal ondernemerschap is gelukkig steeds meer in een opkomende beweging. Als organisatie hopen we dan ook dat ons verhaal andere organisaties in de regio inspireert om met ons mee te doen. Thermen Bussloo is voor het evenement ‘Sociaal Ondernemen Werkt! (SOW)’ genomineerd voor een award. Uit meer dan 90 aanmeldingen is onze organisatie gekozen als één van de drie kanshebbers binnen de categorie: ‘Meest inspirerende sociale werkgever 2022’. Publiekstemmen zullen voor een derde bepalen wie deze award daadwerkelijk ontvangt. De stemmen van de vakjury van het SOW-evenement bepaalt de rest.

Draag jij Thermen Bussloo – als inspirerende sociale werkgever – ook een warm hart toe? Breng dan jouw stem uit via www.sow-event.nl/stemmen of via onderstaande knop. De uitreiking vindt op 17 november a.s. plaats.

Maak een keuze.