• Retreats

Thermen Bussloo Experience; maak werk van genieten!

Ilona Rave 8 Juni 2021

Maak kennis met één van de meest relaxte omgevingen om in te werken tijdens de Thermen Bussloo Experience op 16 juni a.s. Ben jij je aan het oriënteren op een volgende stap in jouw carrière? Of ben je op zoek naar een (bij)baan en wil je ontdekken of het werken in de hotellerie en hospitality iets voor jou is? Dan heten we jou van harte welkom op woensdagavond 16 juni tussen 18.00 en 20.00 uur.

Dit is jouw kans om meer te weten te komen over ons dynamische bedrijf én om te ontdekken of een baan binnen de wellnesswereld en hospitality iets voor jou is… Wapper mee met onze saunameesters, prikkel je zintuigen tijdens de wijn/spijs workshop, proef, beleef én ervaar de gezellige sfeer van het werken bij Thermen Bussloo en krijg een unieke kijk achter de schermen.

Wat ga je beleven?
Wij nemen jou mee in de wereld van Thermen Bussloo én in de verschillende job-mogelijkheden. Dit doen we door middel van:

Verschillende inspirerende workshops als een workshop gastgerichtheid, een workshop vitaliteit en positieve energie, een workshop wijn/spijs waarbij je proeft van het horecavak, maar ook je zintuigen leert prikkelen óf een workshop saunameester waarbij je ontdekt wat je allemaal met een handdoek, geuren en warmte kunt doen.

✨ Een uniek kijkje achter de schermen inclusief een uitgebreide rondleiding door ons resort.

✨ Een Meet & Greet met onze wellnessexperts.

Diverse proeverijen én een gezellige afsluitende borrel.

Praktische informatie
Deelname aan de Thermen Bussloo Experience is gratis. We vragen je wel eventjes jezelf aan te melden, zodat we voorbereid zijn op je komst. De Experience wordt gehouden bij Hotel Thermen Bussloo tussen 18.00 en 20.00 uur. De workshops worden gegeven in kleine groepen en in tijdsloten van 15 minuten. Uiteraard houden we ons hierbij aan de geldende coronamaatregelen en dat vragen wij ook van jou. Daarom verzoeken wij je om in ons hotel een mondkapje te dragen en afstand te houden.

>> Meld je direct aan 

Maak een keuze.