• Retreats
Webshop
Feestdagen 2020

Kerst bij Thermen Bussloo

Sfeervolle decoraties en lichtjes gaan hand in hand met een heerlijke overnachting in ons luxe viersterrenhotel.

Een overnachting in Hotel Thermen Bussloo belooft een Kerst zoals nergens anders…

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Naar de sauna in de avonduren; dit zijn de voordelen!

Ilona Rave 8 Oktober 2020

Nietszeggend zappen we de avond weg onder het mom van ‘even ontspannen’. Vrijwel iedereen kent het. Na een drukke (werk)dag plof je op de bank voor de televisie, om vervolgens nog éven wat mailtjes via je smartphone te beantwoorden en in bed verder te tobben over die waslijst aan klussen die je nog moet uitvoeren. Je valt laat in slaap, waardoor je in de ochtend minder uitgeslapen aan de nieuwe dag begint. Ontspannen? Niet echt dus.

Maar, hoe kom je dan in deze beperkte, late avonduurtjes aan je ontspanning? Mét een avondje sauna natuurlijk! Het is een fijne én effectieve manier om de stress van alledag achter je te laten en om volledig tot rust te komen. En, dat zonder televisie of smartphone. Wat de andere voordelen zijn van een avondje genieten in de sauna? Wij zetten ze in deze blog voor je op een rij…

#1 Een avond-entree is voordelig(er)

Om meteen met de deur in huis te vallen; een avond-entree is voordeliger dan een dag-entree. In de avond bij ons komen genieten, betekent dan ook alléén voor de avond betalen. Al vanaf 16.00 uur gaat het avondtarief in en kun je dus voordelig genieten van alle sauna’s, baden en andere faciliteiten.

#2 Vanavond wordt er niet gewerkt, niet gekookt, alleen ontspannen

Het grote voordeel van een saunabezoek? Je bent even écht offline. Want ook je smartphone krijgt een avondje rust in je locker. Geen Whatsappjes, social media en geen mailtjes die je ’s avonds nog wilt of moet beantwoorden. Dit betekent dat je ook uitgebreid kunt genieten van de tijd voor én met jezelf. Beleef de avond samen of juist alleen. Geniet ervan en begin je avond met een heerlijk diner. Want koken? Laat dat deze avond maar aan onze chef-koks over!

#3 Geniet van een heel ander licht

Zet je gedachten uit en geniet van een zwoele avond. Beleef Thermen Bussloo in een heel ander licht. Terwijl jij geniet van een heerlijk diner in ons restaurant, gaat de zon langzaam onder en maakt zij plaats voor een schitterende sterrenhemel. Samen met onze verlichte sauna’s en tuin vormt dit een prachtig én romantisch schouwspel. Kijk, terwijl je lijkt te zweven op het zilte water van ons zoutwaterbad of terwijl je jezelf onderdompelt in één van onze whirlpools, vooral omhoog én geniet van het uitzicht.

#4 Alle rust en ruimte

Opwarmen, ontspannen en even wegdromen. Je komt natuurlijk bij ons voor rust én ruimte. En die geven we je ook. Per dag en ook per avond verwelkomen we een maximum aantal gasten. Vooral na de middag wordt het rustiger in ons resort. Dus, ben je opzoek naar nóg meer rust? Kies dan voor een avond-entree. En onthoud; de avond is nog lang, dus doe lekker rustig aan…

#5 Een einde-van-de-dag-ritueel

Oók in de avonduren kun je genieten van ons unieke belevenisprogramma. Van heerlijke verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen. Door een avondritueel te volgen voordat je naar huis gaat, bereid je je lichaam alvast voor om te gaan slapen. De juiste hormonen worden geproduceerd en tegen de tijd dat je écht in bed ligt, is je lichaam goed voorbereid op een ontspannen nachtje slapen. Slaap je slecht? Dan is de sauna en ons belevenisprogramma dus een ideale manier om hier aan te werken.

De laatste uurtjes van de dag…. Hoe ontspannen vul jij die in?
Bekijk onze avond entree én ontdek zelf hoe fijn het is om je dag zo af te sluiten!

Maak een keuze.