Thermen Bussloo Experience

Donderdag 11 mei 2023

Weet je wat zo leuk is aan vakantiewerk bij Thermen Bussloo? We kunnen je natuurlijk vertellen over de fijne werksfeer, de gezellige teams, de mooie omgeving om in te werken én (zeker leuk!) de extra voordelen als medewerker van Thermen Bussloo… Maar, het beste kun je het zelf ervaren!

Ontdek jouw vakantiebaan bij Thermen Bussloo op donderdag 11 mei van 19.00 – 21.00 uur tijdens de Thermen Bussloo Experience. Tijdens deze avond krijg je een kijkje achter de schermen bij verschillende afdelingen, ontdek je welke vakantiebanen er allemaal zijn, kun je meedoen aan leuke demo’s en workshops én ben je direct verzekerd van een sollicitatiegesprek voor vakantiewerk! Ben jij er bij?

Begint jouw vakantie(baan) bij Thermen Bussloo?

Vakantiewerk, heb jij er al over nagedacht? We snappen dat je er niet altijd zin in hebt… maar, je wilt natuurlijk wél je vakantiegeld (snel) bij elkaar scoren. Kies daarom dit jaar voor leuk werk; een vakantiebaan in een fijne omgeving én met gezellige teams (misschien wel mét jouw vrienden?). 

Tijdens de Thermen Bussloo Experience op donderdag 11 mei krijg je een mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Je krijgt een rondleiding door onze organisatie, leert onze verschillende afdelingen kennen en ontdekt of het werken bij Thermen Bussloo iets voor jou is. We nemen je mee in leuke, interactieve demo’s en workshops als een workshop wijn-spijs of gastgerichtheid. Op een laagdrempelige, ongedwongen manier, waarbij we natuurlijk afsluiten met een gezellige borrel!

Ook leuk om te weten: bij interesse vanuit jouw kant, ben je (als deelnemer van de Experience) direct verzekerd van een sollicitatiegesprek voor een vakantiebaan!

Wat kun je verwachten tijdens de Experience?

Heel eenvoudig. Dát is onze insteek. Tijdens onze Experience heb je de kans om ons te leren kennen en te ontdekken of het vakantiewerk bij Thermen Bussloo iets voor jou is. Bovendien leren we jou natuurlijk ook een beetje beter kennen. Op een laagdrempelige manier. Dus ben je benieuwd naar het werken in onze schoonmaak of bediening? Of nieuwsgierig hoe het werken in onze keuken of tuin gaat? Je ontdekt het allemaal tijdens de Experience op donderdag 11 mei tussen 19.00 – 21.00 uur!

Vakantiejobs

Je wilt vakantiewerk. Om snel je geld bij elkaar te verdienen om samen met je vrienden op die héérlijke droomvakantie te kunnen. Dat snappen wij!

Over Thermen Bussloo

We beloven je; de leukste plek voor jouw vakantiewerk. Waar je komt te werken, lees het hier...

Maak een keuze.