Reserveren

Wellness hotel

Wat is er nou fijner dan na een een dagje wellness heerlijk na te genieten met een hotelovernachting in een wellness hotel? In september van 2012 heeft Thermen Bussloo haar eigen wellness hotel geopend. Door in het wellness hotel te overnachten kunt u uw ontspannen gevoel nog even iets langer vast houden. U kunt één nachtje doorbrengen in dit hotel, maar u kunt ook meerdere dagen verblijven in het luxueuze wellness hotel.

Dit unieke wellness hotel beschikt over 64 hotelkamers, 8 suites, een à la carte restaurant (Restaurant Intens), congreszalen en boardrooms. Met dit unieke concept, willen we onze gasten een nog completere wellnessbeleving bieden dan we nu al doen. Hotel Thermen Bussloo zal met een ondergrondse tunnel worden verbonden met het wellnessresort. Op die manier kunt u als gast eenvoudig en snel van uw hotelkamer genieten in één van de unieke sauna’s. Het wellness hotel is opgebouwd uit duurzame materialen waarbij is gekozen voor Green Key Gold, de meest duurzame manier van ondernemen.

Thermen Bussloo ligt aan het prachtige meer van Bussloo, vlakbij de Veluwe en midden in de driehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Tijdens uw verblijf in het wellness hotel kunt u onbeperkt gebruik maken van onze prachtige sauna’s en baden. De mooie en rustige omgeving leent zich uitstekend voor een fiets- of wandeltocht. Ook een dagje winkelen behoort tot de mogelijkheden.

BESTE WELLNESS HOTEL VAN NEDERLAND

Wist u dat Thermen Bussloo in 2013, 2014 en 2015 uitgeroepen is tot het beste wellness resort van Nederland door Zoover.nl en de Nationale Wellness Verkiezing! Ervaar zelf de comfort en rust van het beste Wellness hotel van Nederland.

Direct reserveren