• Retreats
DUURZAAM
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Wij zijn vastbesloten om het verschil te maken én zetten grote en kleine stappen richting onze duurzaamheidsmissie: Een energiepositieve toekomst voor iedereen. Benieuwd wat wij doen?

lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Veilig en zorgeloos ontspannen

Je kunt gewoon bij ons komen ontspannen. Juist nu is een regelmatig bezoek aan de sauna goed voor je weerstand en gezondheid. Uiteraard doen we er wel alles aan om jouw verblijf op een veilige én ontspannen manier te laten verlopen.

Ons resort is elke dag geopend tot 17.00 uur, bekijk hieronder hoe jouw dagje sauna er nu uit gaat zien.

Even helemaal offline…

Na een heerlijke dag ontspannen in onze sauna’s en baden, is het tijd om verder te relaxen op je hotelkamer. Want – ondanks dat onze thermen om 17.00 uur haar deuren sluit – heb je bij ons alle tijd om te rusten, te slapen óf gewoon even tijd voor jezelf (of elkaar) te nemen.

Onze Chef-kok verrast je met een heerlijk, uitgebreid diner op je eigen hotelkamer. Waarna je nog alle tijd voor jezelf hebt in onze luxe, fijne badkamer. Ben je uitgedoucht, met misschien wel een fijn gezichtsmaskertje op je gezicht? Ga met elkaar een gesprek aan met onze kletspot en/of geniet van het helemaal offline zijn met onze unieke ‘Even offline box’. Benieuwd wat daar in zit? Dáar kom je achter op je hotelkamer….

Ook zin in een paar dagen helemaal offline zijn? Bekijk onze hotelarrangementen.

Een najaar vol verwenwarmte!

Het is tijd om even aan jezelf te denken. Voor jezelf te zorgen. Want, het mooiste wat je nú aandacht kan geven, is jezelf. Sterker nog, je hebt het nodig en het is goed voor je gezondheid.

Onze sauna’s zijn naast heerlijk ontspannend óók nog eens zuiverend en helend. Wil je juist nu je weerstand verhogen, je immuunsysteem versterken én ontspannen op een veilige plek? Gun jezelf dan één of meerdere saunagangen. Het zal je goed doen, dat beloven we je!

Bekijk onze sauna arrangementen.

Fijn om te weten:

Je begrijp dat we achter de schermen hard aan de slag zijn gegaan om jou als gast, maar ook onze medewerkers, een veilige plek te kunnen bieden. Met inachtneming van de regels, maken we er samen een ontspannen en veilig verblijf van!

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om je entree bij ons te reserveren.
  • Onze restaurants én ook onze sauna’s, baden en beautycentrum zijn geopend tot 17.00 uur. Dit betekent dat je van 9.00 tot 17.00 alle tijd én ruimte hebt om bij ons te komen genieten.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht. Maar geen zorgen, in onze sauna’s en baden is dit uiteraard niet nodig. Je draagt ‘m tijdens verplaatsing in onze receptiehal, beautycentrum en in de kleedruimtes.

Meer weten over onze maatregelen? Lees het hier.

Onze maatregelen

Benieuwd hoe jouw dagje sauna er in deze tijd uit ziet en weten waar je rekening mee moet houden? Lees het hier.

Onze maatregelen

Geef ontspanning cadeau

Het mooiste cadeau in deze tijd. Gun diegene die jij liefhebt óók wat meer ontspanning. En tijd voor zichzelf.

Onze cadeaubon

Maak een keuze.