Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Wellnesscadeau

Pure liefde en verwennerij.

Liefde en warmte, samen verpakt in een hartverwarmend Valentijnsdag cadeau. Heb even alle aandacht voor elkaar en wees even extra lief voor jezelf. Het kan nu, met een fijne Thermen voor Twee óf een cadeaubon met waarde naar keuze.

Met wie deel jij de liefde voor de thermen?

Kies een Wellnesscadeau, geef een hartverwarmend moment in onze thermen

Jij kiest, wij verpakken en verzenden jouw Wellnesscadeau met zorg én liefde

Deel je liefde voor de thermen

Verliefd op onze sauna’s? Gek op onze whirlpools, baden én de prachtige Mexicaanse Cenote? Snappen we! En we begrijpen ook heel goed dat je de liefde voor onze thermen graag wilt delen. Met de liefde van je leven, aan je fijnste vriendin of…. wie schenk jij een heerlijk Wellnesscadeau?

Kies uit onze verschillende opties. Een geschenk voor twee personen, da’s dubbel genieten. Of een cadeaubon met waarde naar keuze voor diegene die je liefhebt.

♥ Iedereen houdt van een beetje extra warmte. Daarom is een Wellnesscadeau het mooiste geschenk voor Valentijnsdag! En het fijne is, de cadeaubonnen zijn in te wisselen bij ál onze resorts: Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans. Zo kunnen jullie samen eens een andere wellnesswereld ontdekken en beleven!

Verpak het met liefde

Nog mooier, nóg liefdevoller. Geef jouw Wellnesscadeau in een luxe box. Wij verpakken én verzenden het als uniek cadeau bij je thuis. Of bij iemand die je wilt verrassen. Extra fijn: we doen er een luxe BABOR ampullenset bij (t.w.v. 27,95). Alles samen voor maar 7,95!

Wat zit er in de box? 

♥ Thermen voor Twee of cadeaubon met waarde 
♥ BABOR gezichtsverzorging
♥ Persoonlijke edelsteen met unieke werking

De cadeaubon liever direct in je mailbox? Dat kan ook. Bestel jouw bon en je ontvangt ‘m direct als PDF per mail.

Maak ’t persoonlijk, deze Valentijnsdag

Kom je regelmatig bij ons ontspannen? Dan zijn de prachtige kristallen Rozenkwarts, Bergkristal en Amethist je niet onbekend. Deze edelstenen spelen een belangrijke rol om de energie van onze thermen in balans te houden.

Ieder kristal heeft een andere werking én daarmee een andere boodschap. Wat gun jij de ontvanger? Is het meer balans? Meer rust? Of liefde en geluk? Jij kiest, wij voegen ‘m toe aan jouw Wellnesscadeau in luxe box.

♥ O ja, en om ’t nog persoonlijker te maken doen we er ook nog eens een kaartje bij. Met jouw korte, liefdevolle boodschap. Maak ’t persoonlijk, deze Valentijnsdag!  

Voorwaarden

Jouw Wellnesscadeau heeft nog een paar voorwaarden...

Bekijk

Ontdek de Rozensauna

Geniet samen van onze romantische Rozensauna. Met, inderdaad, de geur van rozen. Pure liefde!

Onze sauna's

Maak een keuze.