• Retreats

Beleef een warme winter bij Thermen Bussloo

De verstilde natuur, de rust in onze thermen, in de ochtend een laagje rijp op de sauna’s en ’s avonds een extra vuurtje om warm te blijven. Is de winter jouw favoriete seizoen? Het onze ook! Ideaal om in de barre winterkou even te komen opwarmen in onze sauna’s of whirlpools en tot rust te komen in onze sfeervolle Yurt.

Het verlangen naar het vakantiegevoel. De zorgeloosheid en het ontsnappen aan de realiteit. Óók in de winter kun je het gevoel krijgen alsof je even op een heerlijke, warme vakantie bent. Beleef de warmte van ver, heerlijk dichtbij bij Thermen Bussloo. In ons resort is de winter op z’n mooist. Hartverwarmende sauna’s, knapperende haardvuurtjes, een sfeervol verlichte saunatuin, heerlijke warme bubbelbaden én een ijskoude, frisse duik in ons dompelbad….


Wij verrassen en verwarmen je. Met wereldse wellness en fijne winterarrangementen. Daar word je warm en blij van. Ga voor een winter vol verwenwarmte en doe nieuwe energie op!

Kom genieten in de winter, kies de ontspanning die bij jou past

Werelds genieten van winterse taferelen

In ons resort ervaar je een ware wellness wereldreis. Float en geniet in de Mexicaanse Cenote, het unieke zoutwaterbad. Ervaar oosterse rust en kalmte in onze Azië sauna. Laat je omarmen door warmte tijdens een heerlijke Hamam of Rasul behandeling én doe gratis mee aan één van de rustgevende rituelen in de Mongoolse Yurt. Wij hebben de haard in onze lounge (én in onze sauna’s) alvast voor je aangezet; een sfeervol, warm en geborgen gevoel! Wij hebben het allemaal in ‘huis’ en jij hoeft er helemaal niets voor te doen. O, ja genieten... dat vragen we aan jou!

Beleef een hartverwarmende winter

Dit jaar wordt jouw winter extra fijn en zacht. Geniet van de mooie taferelen van de winter in het misschien wel besneeuwde Thermen Bussloo. Terwijl het buiten guur en koud is, zit jij lekker binnen bij een houtgestookte saunakachel te genieten van de warmtedeken die om je lichaam valt. Fijn, ontspannen én ook nog eens goed voor je gezondheid. Een dagje sauna zorgt niet alleen voor rust en ontspanning, maar ook voor meer energie en een verhoogde weerstand.

Júist in de winter is sauna zo fijn en zo goed voor je. Voel de tintelende frisheid van onze baden, zie de ijskristallen vanuit de Panoramasauna, neem (als je durft) een ijskoude duik en ga winterzwemmen in het meer van Bussloo én geniet van hartverwarmende verhalen en opgietingen in onze sauna’s.

Winter, de tijd van stilte

Stilte en ruimte. Het past heel goed bij de winter, want dat is bij uitstek hét seizoen waarin veel dingen in de natuur én waarin je zelf tot rust kunt komen. Maak de koude dagen heerlijk warm met wereldse wellness en saunarituelen uit heel de wereld. Want júist in dit koude seizoen is wat extra warmte heel goed voor je.

Kom tot rust en ontspan…. Drijf op het zoute water van de Mexicaanse cenote, beleef de oosterse rust in de Azië sauna of ga de wereld rond in één saunagang: ontdek de Vier elementensauna. Vergeet de tijd. Ga languit liggen op de heerlijke relaxbedden in onze rustruimte of droom weg op de verwarmde ligbanken in ons Dromedarium. Een moment met jezelf. Bij Thermen Bussloo draait het om rust én om jou. Laat je omarmen door oosterse sferen en omhelzen door stilte.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

Bekijk

Maak een keuze.