Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Valo bad sauna

Milde warmte, licht & geluk

Een fijne plek, binnen aan ons saunaplein, de Valo bad sauna. Hier voel je je goed en op je gemak. De milde temperatuur van 60 graden, de luchtvochtigheid van 40% én verrassingen ik geuren en kleuren.

Temperatuur 60 ºC
Voordelen Etherische geuren, weldadige kleuren
Bijzonder Milde sauna, goede start van jouw dag!
Valo Bad Sauna v2

Wat de naam Valo betekent?

Dit is Fins voor ‘licht’. Stap je binnen in deze sauna dan begrijp je onze keuze meteen. Je ligt onder een prachtige sterrenhemel met meer dan vierhonderd sterren.

De lichtjes wisselen vloeiend van kleur. Jouw lichaam en geest bewegen mee met het effect van de kleuren. Laat je omarmen door rood, een weldaad voor je bloedsomloop en doorbloeding. Laat je omringen en ontspannen door geel. Groen opent je bronchiën, blauw bevordert je nachtrust. Heerlijk om vervolgens in slaap te vallen in het zachte bed in ons luxe hotel

Laat je verrassen door kleuren én geuren. Over de granieten kogel in het midden van de sauna sijpelt continu de puurste etherische olie vermengd met warm water. Dag, stress. Hallo, genieten!

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.