thermenfanspopup v3

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree....

Meld je aan
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

OpgietWeekend

Elke maand een weekend vol warmte.

Dubbel genieten doe je in het weekend. En natuurlijk in Thermen Bussloo. Zéker tijdens onze OpgietWeekenden! Tijdens onze opgietweekenden ben je welkom om extra te genieten tijdens speciale opgietingen van de beste saunameesters ter wereld.

Opgieting

Laat je verrassen

Tijdens de OpgietWeekenden zijn er nóg meer opgietingen dan in gewone weekenden (Bij ons zijn weekenden natuurlijk nooit gewoon…). Beleef de unieke thema-opgietingen, ervaar intense warmte, ruik heerlijke geuren en luister naar mooie verhalen.

Laat je verrassen door de beste saunameesters die uit verre landen overkomen om jou te laten zien wat ze kunnen. Ware saunahelden die van authentieke rituelen steeds weer een nieuwe belevenissen weten te maken.

 

Binnenkort meer...

Houd onze website in de gaten voor de meest actuele data van onze OpgietWeekenden. Deelname aan alle opgietingen is op basis van beschikbaarheid.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.