• Retreats
Stap in onze wereld van ontspanning

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

lees meer

Hamam

Ultiem oosters verwenritueel

Treed binnen in ons oosterse badhuis en geniet van een eeuwenoud reinigingsritueel uit het hart van Centraal-Azië. Honderden jaren geleden wisten ze daar al precies wat genieten was. En dát gevoel kun je vandaag zelf beleven, hier in Thermen Bussloo. Laat je verrassen, verzorgen en verwennen in onze Hamam. Word je blij van. Echt!

Weetje Een eeuwenoud reinigingsritueel.
Het ritueel Scrubben, inzepen, masseren én genieten!
Voordeel Je voelt je fris, herboren en totaal ontspannen.
Hamam

Hamamritueel

Ontdek en beleef een van de mooiste Hamams van Nederland. Onze ervaren Hamam experts kennen elke stap van een authentieke hamamritueel. En dat merk je.

Ga rustig liggen, geef je over aan de aandacht en rust en… geniet! Je voelt je fris en herboren na onze Hamam.

Hamam behandeling boeken

Hoe werkt Hamam?

Een bezoek aan ons Hamam begint altijd in ons oosterse badhuis met een stoombad. Daarna mag je plaatsnemen op een verwarmde stenen tafel. Het ritueel start met een scrubritueel, waarbij de Tellak (Hamam masseur) een speciale scrubhandschoen van ruwe zijde (een zogeheten kese) gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na een opgieting met warm water word je met Hamimi zeep en een traditionele zeepzak ingezeept. Je lichaam raakt in een diepe staat van ontspanning. Na afloop wordt je nogmaals afgespoeld met warm water. Het Hamam-ritueel wordt afgesloten met Turkse thee en lokum (Turks fruit).

Ja, ik wil de Hamam ervaren!

Kies voor een basis Hamam-ritueel of voor een van onze langere en meer uitgebreide rituelen, waarbij ook je hoofd en voeten worden meegenomen en je haren worden gewassen.

De Hamam is een heerlijke, intense beleving voor lichaam en geest. Reserveer een Hamam-ritueel tijdens je bezoek aan Thermen Bussloo en laat je verrassen door dit authentieke ritueel.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

Bekijk

Maak een keuze.