DUURZAAM
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Wij zijn vastbesloten om het verschil te maken én zetten grote en kleine stappen richting onze duurzaamheidsmissie: Een energiepositieve toekomst voor iedereen. Benieuwd wat wij doen?

lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Opgietingen

Authentiek en sensationeel

De opgietingen van het belevenisprogramma zijn ware… belevenissen! Onze saunameesters nemen je mee naar een andere wereld. Met rituelen van ver en met alle aandacht van heel dichtbij. Allemaal voor jou.

Wat is een opgieting?

Een opgieting staat ook wel bekend als "Aufguss" of "Löyly". Het is een sensationele belevenis tijdens een dagje sauna. Tijdens de opgieting giet de saunameester water met etherische oliën op de warmtebron. De vrijgekomen waterdamp wappert en zwaait de saunameester door de ruimte. De luchtvochtigheid stijgt en je ervaart de saunatemperatuur als warmer en intenser.

Heerlijk! En goed voor je lichaam en huid. Je gaat meer zweten en de doorbloeding van je huid wordt direct actiever. En dát is precies die sensationele belevenis voor lichaam en geest.

Opgietingen bij Thermen Bussloo

Bij Thermen Bussloo worden diverse opgietingen gegeven, die allemaal zorgen voor een extra beleving aan jouw dagje wellness. Bekijk hieronder vast een aantal voorbeelden van opgietingen die gegeven kunnen worden.

Goodmorning en Goodnight opgietingen
Deze opgietingen zijn rustgevend en ontspannend, met bijpassende muziek. Heerlijk dus om je saunadag mee te beginnen of om de dag af te sluiten.

Relax opgietingen
Een dagje sauna is natuurlijk vooral veel relaxen. Een relax opgieting is qua temperatuur een relatief milde opgieting. Dit is dus perfect om te ontspannen; maar wel de extra beleving van een opgieting meepakken!

Intense opgietingen
Tijdens de intense opgietingen laat de saunameester je een nog intensere hitte ervaren dan tijdens de overige opgietingen. De intense opgieting wordt dan ook aangeraden aan onze ervaren saunagasten.

Bij Thermen Bussloo hebben we dagelijks een ander programma. Onze saunameesters zijn continue bezig met verbetering van het programma. Op het grote scherm kun je zien welke opgietingen er op jouw wellnessdagje gegeven worden. 

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

bekijk

Maak een keuze.