Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Opgietingen

Authentiek en sensationeel

De opgietingen van het belevenisprogramma zijn ware… belevenissen! Onze saunameesters nemen je mee naar een andere wereld. Met rituelen van ver en met alle aandacht van heel dichtbij. Allemaal voor jou.

Wat is een opgieting?

Een opgieting staat ook wel bekend als "Aufguss" of "Löyly". Het is een sensationele belevenis tijdens een dagje sauna. Tijdens de opgieting giet de saunameester water met etherische oliën op de warmtebron. De vrijgekomen waterdamp wappert en zwaait de saunameester door de ruimte. De luchtvochtigheid stijgt en je ervaart de saunatemperatuur als warmer en intenser.

Heerlijk! En goed voor je lichaam en huid. Je gaat meer zweten en de doorbloeding van je huid wordt direct actiever. En dát is precies die sensationele belevenis voor lichaam en geest.

Opgietingen bij Thermen Bussloo

Bij Thermen Bussloo worden diverse opgietingen gegeven, die allemaal zorgen voor een extra beleving aan jouw dagje wellness. Bekijk hieronder vast een aantal voorbeelden van opgietingen die gegeven kunnen worden.

Goodmorning en Goodnight opgietingen
Deze opgietingen zijn rustgevend en ontspannend, met bijpassende muziek. Heerlijk dus om je saunadag mee te beginnen of om de dag af te sluiten.

Relax opgietingen
Een dagje sauna is natuurlijk vooral veel relaxen. Een relax opgieting is qua temperatuur een relatief milde opgieting. Dit is dus perfect om te ontspannen; maar wel de extra beleving van een opgieting meepakken!

Intense opgietingen
Tijdens de intense opgietingen laat de saunameester je een nog intensere hitte ervaren dan tijdens de overige opgietingen. De intense opgieting wordt dan ook aangeraden aan onze ervaren saunagasten.

Bij Thermen Bussloo hebben we dagelijks een ander programma. Onze saunameesters zijn continue bezig met verbetering van het programma. Op het grote scherm kun je zien welke opgietingen er op jouw wellnessdagje gegeven worden. 

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.