Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Meditaties

Even ontsnappen aan alledag

Volledig ontspannen tijdens een dagje Thermen Bussloo? Laat je meenemen met onze meditaties; even ontsnappen aan alledag en ontspannen op de fijnste plekken in ons wellnessresort.

Welke meditaties kun je ervaren?

Droomreis

Laat je meevoeren op reis in je eigen dromen. Kom helemaal tot rust door de ontspannende klanken van oosterse instrumenten en de geur van wierook. Een moment om de aandacht te brengen waar je dat het meest nodig hebt. Een heerlijke energieboost!

Ademmeditatie:

Ademhaling en mediteren gaan hand in hand. Leer bewust te worden van je ademhaling en ontdek wat dit voor je lichaam doet. Heerlijke rustgevende meditatie om je aandacht weer even naar binnen te keren. Perfect om je dag mee te beginnen óf eindigen.        

Klankmeditatie

Leg je gedachten even naast je neer en focus op het hier en nu. Dat ervaar je tijdens deze unieke klank meditatie. Een fijne combinatie van weldadige warmte, rustgevende klanken én meditatie. Heerlijk voor lichaam en geest.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

ontdek meer

Samen Genieten

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Twee sauna entreebonnen voor slechts 59,-. Verpakt in een luxe cadeauverpakking.

Bekijk meer

Maak een keuze.