DUURZAAM
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Wij zijn vastbesloten om het verschil te maken én zetten grote en kleine stappen richting onze duurzaamheidsmissie: Een energiepositieve toekomst voor iedereen. Benieuwd wat wij doen?

lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Meditaties

Even ontsnappen aan alledag

Volledig ontspannen tijdens een dagje Thermen Bussloo? Laat je meenemen met onze meditaties; even ontsnappen aan alledag en ontspannen op de fijnste plekken in ons wellnessresort.

Welke meditaties kun je ervaren?

Droomreis

Laat je meevoeren op reis in je eigen dromen. Kom helemaal tot rust door de ontspannende klanken van oosterse instrumenten en de geur van wierook. Een moment om de aandacht te brengen waar je dat het meest nodig hebt. Een heerlijke energieboost!

Ademmeditatie

Ademhaling en mediteren gaan hand in hand. Leer bewust te worden van je ademhaling en ontdek wat dit voor je lichaam doet. Heerlijke rustgevende meditatie om je aandacht weer even naar binnen te keren. Perfect om je dag mee te beginnen óf eindigen.        

Klankmeditatie

Leg je gedachten even naast je neer en focus op het hier en nu. Dat ervaar je tijdens deze unieke klank meditatie. Een fijne combinatie van weldadige warmte, rustgevende klanken én meditatie. Heerlijk voor lichaam en geest.

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

bekijk

Maak een keuze.