Wat wil je reserveren?
Sauna entree Hotel arrangement
DE NL

Belevenis programma

Voor de ultieme wellnessbeleving

Even uit je hoofd en weer ín je lichaam. Luisteren naar wat je lijf nodig heeft. Gun jezelf positieve energie, balans én een ontspannen gevoel. Dat bieden we jou met ons unieke belevenisprogramma.

Kies wat bij jou past & geniet

Kies tijdens jouw bezoek waar je op dat moment behoefte aan hebt en wat die dag bij jou past. Niks moet, alles mag. Het is jouw dag! Al onze rituelen zijn toegankelijk op basis van beschikbaarheid. Extra fijn: je hoeft dus vooraf nog geen keuze te maken.

Wat hebben we voor jou in petto?

Van heerlijke verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Alles om jouw wellnessdag helemaal compleet te maken. Extra fijn, juist nu! Ervaar wat het voor je lichaam doet en maak kennis met ons speciale belevenisprogramma...

We bieden je dagelijks heerlijke rituelen en geurbelevenissen. Ontspanning, ruimte én rust gegarandeerd. 

 

Bekijk hieronder ons dagelijkse programma. Van ons, voor jou.

Floating sound sessie

Dit unieke floating ritueel voert je mee naar een eeuwenoude Mexicaanse meditatiemethode, waarin men de alledaagse zorgen even kon laten wegdrijven op het water van de Cenotes. Door te floaten op het zoute water van onze Cenote en tot rust te komen op de tonen van kristallen klankschalen, worden ontspanning en positieve gevoelens gestimuleerd. De gebrande hars van de Kopalboom heeft een reinigende werking en laadt je energie weer op. Een heerlijke klank- en geurbeleving op het water.

Geur rituelen

Intense geurenreis: Geniet van de fijne warmte in onze kelo sauna én ervaar het weldadige effect van etherische oliën op jouw lichaam. Sluit je ogen en ga even voor een moment op reis. Onze saunameesters laten je kennismaken met de magie van geur. Ontspannend en verkwikkend.                         

Verwen rituelen

Banja ritueel: Ervaar volgens echte Russische traditie de rustgevende kracht en verkwikkende geur van verse berk tijdens het Banja ritueel. In combinatie met de warmte van de sauna zorgt het voor een ultieme ontspanning. Het verlicht stress en reinigt de huid.                                                                

Scrub ritueel: Een échte weldaad voor je huid. Door je huid te scrubben ontstaat er ademruimte voor je poriën en zo kan jouw lichaam haar temperatuur optimaal reguleren. Extra fijn tijdens je saunabezoek. Trakteer je lichaam op dit fijne verwenmoment en laat je huid stralen!         

Verwen creme: Tussen de saunarondes door je huid even extra hydrateren en verzorgen? Tijdens dit ritueel ontvang je een heerlijke creme/peeling als verwennerij voor jou en je huid. Breng het aan op je gezicht, laat het een paar minuten intrekken en geniet van een zijdezachte huid. 

Meditaties

Droomreis: Laat je meevoeren op reis in je eigen dromen. Kom helemaal tot rust door de ontspannende klanken van oosterse instrumenten en de geur van wierook. Een moment om de aandacht te brengen waar je dat het meest nodig hebt. Een heerlijke energieboost!                                      

Ademmeditatie: Ademhaling en mediteren gaan hand in hand. Leer bewust te worden van je ademhaling en ontdek wat dit voor je lichaam doet. Heerlijke rustgevende meditatie om je aandacht weer even naar binnen te keren. Perfect om je dag mee te beginnen óf eindigen.                                                           

Klankmeditatie: Leg je gedachten even naast je neer en focus op het hier en nu. Dat ervaar je tijdens deze unieke klank meditatie. Een fijne combinatie van weldadige warmte, rustgevende klanken én meditatie. Heerlijk voor lichaam en geest.                                                                       

 

Het belevenisprogramma is inclusief bij

Deze arrangementen

Bekijk

Deze entree

Bekijk

Maak een keuze.