DUURZAAM
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Wij zijn vastbesloten om het verschil te maken én zetten grote en kleine stappen richting onze duurzaamheidsmissie: Een energiepositieve toekomst voor iedereen. Benieuwd wat wij doen?

lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement
<     VORIGE

Sauna Zwolle

Sauna in de buurt van Zwolle

Wil je eens heerlijk een dag ontspannen?

Dan biedt sauna- en wellnessresort Thermen Bussloo bij Voorst (ongeveer 35 minuten rijden vanaf Zwolle) uitkomst. Het resort is gelegen aan het Bussloo meer, waardoor de omgeving zelf al rust uitstraalt. Daarbij beschikken wij over een schitterend en divers aanbod van faciliteiten, waardoor je helemaal ontspannen zult raken.

Sauna vlakbij Zwolle; kom jij genieten?

Sauna -en wellnessfaciliteiten

Bezoek je Thermen Bussloo, dan heb je een ruime keuze aan verschillende sauna’s, elk met hun eigen eigenschappen. Voor iedereen wat wils, dus ook voor jou. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze prachtige Panoramasauna of de schitterende Azie sauna. Ook hebben wij verschillende baden voor je tot beschikking, zoals een zoutwaterbad in een Mexicaanse grot, een oosters hamambad. Tot slot kun je vrij gebruik maken van onze rustruimtes, zodat je volledig ontspannen raakt.

Daarnaast beschikt Thermen Bussloo over vele andere sauna's, baden, tuinen, rustruimtes en restaurants. Een ideale plek om volledig tot rust te komen en te ontspannen.

Overnachten in Hotel Thermen Bussloo

Té ontspannen om gelijk weer huiswaarts te keren? Geen nood, ons Hotel Thermen Bussloo biedt verschillende luxe kamers en suites aan, allemaal uitgerust met mooie badkamers Auping boxsprings. Je hoeft dan niet op de klok te letten en op deze manier beleef je ultieme ontspanning.

Route Zwolle naar Thermen Bussloo

Wil je de route bepalen vanaf Zwolle naar Sauna- en Wellnessresort Thermen Bussloo? Plan dan hier jouw route!

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

lees meer

Sauna Arrangementen

Een dagje ontspannen combineren met heerlijke lunch of diner? Of met een behandeling?

Bekijk onze arrangementen

Maak een keuze.