• Retreats
DUURZAAM
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Wij zijn vastbesloten om het verschil te maken én zetten grote en kleine stappen richting onze duurzaamheidsmissie: Een energiepositieve toekomst voor iedereen. Benieuwd wat wij doen?

lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Werelds genieten

Veilig en zorgeloos ontspannen

Geniet van onze Russische Banja sauna, de romantische Rozensauna, onze Mexicaanse cenote, de weldadige whirpools, de nieuwe menukaart in onze restaurants én nog veel meer… Alles vraagt aandacht, jij verdient het nu. Wanneer kom jij weer veilig én zorgeloos genieten van een dagje wereldse ontspanning?

Ontdek een andere wereld, dicht bij huis

Een wereld aan warmte, weldaad en diepe ontspanning. Thermen Bussloo is geopend, voor jou. Omdat het mag, maar vooral omdat het goed is voor jou. Sterker nog, je hebt het nodig. En verdiend…

Geniet van onze wereldse wellness. Ontdek een andere wereld, dicht bij huis. Ga voor de heilzame kracht uit Ijsland in onze Geysersauna, de oosterse rust en kalmte uit onze Azië sauna én droom en drijf weg in onze Mexicaanse Cenote - het unieke Zoutwaterbad.

Extra fijn; wij zorgen voor een veilig én zorgeloos bezoek voor jou, waarbij de 1,5 meter altijd gewaarborgd blijft. Ook laten we minder gasten toe, waardoor jij als gast nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen.

 

Goed én gezond voor jou!

In alles waar we niet aan toe komen, komen we vooral niet toe aan onszelf. Hoogste tijd om even aan jezelf te denken. En aan je gezondheid. Want onze sauna’s zijn naast heerlijk ontspannend óók nog eens zuiverend en helend. Wil je juist nú je weerstand verhogen, je immuunsysteem versterken en ontspannen op een veilige plek? Gun jezelf dan één of meerdere saunagangen. Het zal je goed doen, dat beloven we je.

Want wist je bijvoorbeeld dat…

✓ Wanneer je regelmatig de sauna bezoekt, je minder vatbaar bent voor ziektes en (griep)virussen.

✓ Een dagje sauna voor zo’n ontspannen gevoel zorgt, dat je het gevoel hebt een week op vakantie te zijn geweest.

✓ De lichaamseigen stof ‘Serotonine’ toeneemt in het bloed tijdens een dagje sauna. Deze stof zorgt dat je je vrolijk, gelukkig én relaxt voelt.

Onze maatregelen

Benieuwd hoe jouw dagje sauna er in deze tijd uit ziet en weten waar je rekening mee moet houden? Lees het hier.

Onze maatregelen

Geef ontspanning cadeau

Het mooiste cadeau in deze tijd. Gun diegene die jij liefhebt óók wat meer ontspanning. En tijd voor zichzelf.

Onze cadeaubon

Maak een keuze.