• Retreats
DUURZAAM
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Wij zijn vastbesloten om het verschil te maken én zetten grote en kleine stappen richting onze duurzaamheidsmissie: Een energiepositieve toekomst voor iedereen. Benieuwd wat wij doen?

lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Persoonlijke ontwikkeling

Geluk, liefde en succes. Daarvoor is een stevige basis nodig. In jezelf én in je lichaam. Persoonlijke ontwikkeling, of beter gezegd: persoonlijke groei, gaat over hoe je bewust de regie neemt over je gevoelens en gedachten. Hoe je deze in verbinding brengt met je hart en je ziel.

Persoonlijke ontwikkeling is een pad dat jou kan helpen bij het bevrijden van blokkades en je helpt om steeds meer vanuit je hart keuzes te maken en leiding te geven aan jezelf en anderen. Een natuurlijk gevolg van jouw individuele reis naar zelfontwikkeling, bewustwording en flow.

Kies wat bij jou past, maak mooie persoonlijke stappen én doe nieuwe energie op.
In combinatie met onze wellness is het een cadeau voor jezelf!

Welke workshop of meerdaagse retreat past bij jou?

Wat een aanbod, wat een luxe! Iedere workshop of meerdaagse retreat is een cadeautje voor jezelf. Je hebt namelijk de keuze gemaakt om tijd voor jezelf te nemen. In alle rust te reflecteren en inzichten te krijgen. Welke workshop of retreat bij jou past, is heel persoonlijk. Daarom bieden wij verschillende soorten aan. En, twijfel je? Onze professionele coaches adviseren je graag welke het beste bij jou én jouw doelen past.

Is er voldoende tijd voor jezelf?

Je kunt je alleen aanmelden voor een retreat en uiteraard ook samen met iemand. Het voordeel van alleen een workshop of meerdaagse retreat volgen, is dat je je volledig op jezelf kunt richten. Een workshop of retreat is veelal in groepsverband waardoor je niet alleen bent, maar wel ruimte krijgt als je even geen behoefte hebt aan contact met anderen.

Je krijgt van ons de ruimte om zelf invulling te geven aan een dag of dagdeel. Wil je een paar uurtjes genieten in onze sauna’s en baden? Dat kan. Wil je liever een boek lezen op je luxe hotelkamer? Je hebt alle vrijheid. Niets ‘moet’, gun jezelf deze tijd!

Vraag een gratis adviesgesprek aan…

Ken je de uitdrukking: ‘zo ben ik nu eenmaal?’ De wetenschap heeft inmiddels bewezen dat we door middel van trainingen en workshops ons brein en daarmee ons gedrag én onze manier van denken kunnen veranderen. Maar, verandering is lastig en vraagt tijd. Het vraagt aandacht en vriendelijkheid voor jezelf. Dus wees geduldig. Geef jezelf tijd en ruimte. Haal eens diep adem. Jij weet waar je naar toe wilt, wij weten welk programma of welke coaching daarbij past.

Zet vandaag de eerste stap richting verandering; vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Maak een keuze.