Ontspan, float en geniet

Koop jouw badenkaart extra voordelig tijdens de badenkaartweken!

Met onze badenkaart profiteer je wel heel voordelig van 10, 20 of zelfs 50 momenten van ontspanning in ons resort. Wees er snel bij, want t/m 31 oktober 2022 profiteer je van korting tot wel 59%.

Ontdek voordeel
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Onze opleidingen

Balance Breathing ademcoach 1

Bewuster leven, verder groeien én jezelf ontwikkelen. Niets is zo krachtig en heilzaam als het werken met je adem, zowel voor lichaam als geest. De driedaagse opleiding 'Balance Breathing ademcoach 1' is er voor jou als coach of therapeut, maar ook wanneer je belangstelling hebt voor ademhaling en ademhalingstechnieken. 

Deze workshop is beschikbaar op de volgende data:
31 okt - 02 nov
€ 1.250,00 p.p.

Balance Breathing ademcoach 2

Maak kennis met de emotionele en spirituele anatomie van het lichaam. In deze opleiding leer je mentale blokkades herkennen en leer je waar onderdrukte emoties en negatieve energie in het lichaam zijn opgeslagen. Je maakt je specifieke methodes eigen om emotionele pijn uit het verleden en heden los te laten.

Deze workshop is beschikbaar op de volgende data:
12 dec - 14 dec
€ 1.250,00 p.p.

NLP-Coach basisopleiding

Krijg meer grip op jouw manier van communiceren en breng jouw coaching naar een hoger niveau! Maak een waardevolle stap in jouw persoonlijke groei en in echt contact met een ander. De driedaagse opleiding NLP-Coach geeft je inzicht in je eigen gedrag én hoe je overkomt op de ander.

Deze workshop is beschikbaar op de volgende data:
07 nov - 09 nov
€ 1.250,00 p.p.
06 feb - 08 feb
€ 1.250,00 p.p.
09 okt - 11 okt
€ 1.250,00 p.p.

Maak een keuze.