• Retreats
Webshop
Personeel Horeca low

Thermen Bussloo zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Meerdaagse retreats

Behoefte aan een paar dagen tijd voor jezelf? Los zijn van je agenda en verplichtingen? Aandacht voor hóe het eigenlijk met je gaat. Rust en stilte helpen je om prikkels even uit te zetten en weer te luisteren naar jezelf. Mindfulness, stiltewandelingen en ademtechnieken. Krijg inzicht in jezelf, je overtuigingen en je emoties. Vergroot je zelfvertrouwen, vermijd belemmeringen en ga voor groei en verandering. Kies wat bij jou past, gun het jezelf!

Welke retreat past bij jou?

Wat een aanbod, wat een luxe! Iedere retreat is een cadeautje voor jezelf. Je hebt namelijk de keuze gemaakt om tijd voor jezelf te nemen. In alle rust te reflecteren en inzichten te krijgen. Welke retreat bij jou past, is heel persoonlijk. Daarom bieden wij verschillende soorten retreats (of retraite) aan. En, twijfel je? Onze professionele coaches adviseren je graag welke het beste bij jou én jouw doelen past.

Ga je op retreat voor verdieping, meer rust of ben je juist op zoek naar avontuur? De reden voor een retreat kan voor iedereen anders zijn. Wil je bijvoorbeeld meer inzicht in jezelf krijgen? Kies dan voor onze retreat Regie over je leven. Wil je in contact komen met je lichaam en je gedachten even stilzetten? Dan is Yoga en wellness een uitkomst. Of, is het voor jou belangrijk om je lichaam te zuiveren en nieuwe energie op te doen? Kies dan voor Detox en Yoga. Welke je ook kiest, er is geen goed óf fout… 

Is er voldoende tijd voor jezelf?

Je kunt je alleen aanmelden voor een retreat en uiteraard ook samen met iemand. Het voordeel van alleen een retreat volgen, is dat je je volledig op jezelf kunt richten. Een retreat is veelal in groepsverband waardoor je niet alleen bent, maar wel ruimte krijgt als je even geen behoefte hebt aan contact met anderen.

Je krijgt van ons de ruimte om zelf invulling te geven aan een dag of dagdeel. Wil je een paar uurtjes genieten in onze sauna’s en baden? Dat kan. Wil je liever een boek lezen op je luxe hotelkamer? Je hebt alle vrijheid. Niets ‘moet’, gun jezelf deze tijd!

Vraag een gratis adviesgesprek aan…

Ken je de uitdrukking: ‘zo ben ik nu eenmaal?’ De wetenschap heeft inmiddels bewezen dat we door middel van trainingen en workshops ons brein en daarmee ons gedrag én onze manier van denken kunnen veranderen. Maar, verandering is lastig en vraagt tijd. Het vraagt aandacht en vriendelijkheid voor jezelf. Dus wees geduldig. Geef jezelf tijd en ruimte. Haal eens diep adem. Jij weet waar je naar toe wilt, wij weten welk programma of welke coaching daarbij past.

Zet vandaag de eerste stap richting verandering; vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Neem contact op

Maak een keuze.