• Retreats
Webshop
Personeel Horeca low

Thermen Bussloo zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Onze meerdaagse programma's

Ademretreat Regie over je leven

Een ontmoeting met jezelf; ontdek wat jouw innerlijke drijfveren zijn en besef waarom je dingen op een bepaalde manier doet. Tijdens dit meerdaagse programma krijg jij de tools aangereikt om te veranderen wat je wilt veranderen. Heb je het gevoel dat je ‘iets anders’ wilt, maar weet je niet precies wat en hoe? 

Deze workshop is beschikbaar op de volgende data:
19 nov - 21 nov
€ 995,00 p.p.

Detox & Yoga (3 dagen)

Je goed voelen, rust nemen en nieuwe energie op doen; daar gaat het volgens ons om! Tijdens deze retreat ga jij in drie dagen aan de slag met detoxen, yoga en ademhalingsoefeningen. De combinatie met drie dagen onbeperkt genieten in de Thermen en slapen in ons luxe hotel maakt dit programma tot een echt cadeautje voor jezelf!

Deze workshop is beschikbaar op de volgende data:
12 dec - 14 dec
€ 575,00 p.p.

Yoga & Wellness (3 dagen)

Tijd voor jezelf; doe een stapje terug  en maak kennis met de wereld van yoga! Tijdens deze retreat leren we je stap voor stap een aantal yogahoudingen en -bewegingen. De dagen vullen zich verder met luxe en weldadige warmte van onze sauna’s en baden. We geven je de rust en ruimte om jezelf op te laden. 

Deze workshop is beschikbaar op de volgende data:
07 nov - 09 nov
€ 415,00 p.p.
28 nov - 30 nov
€ 415,00 p.p.
15 dec - 17 dec
€ 415,00 p.p.

Zin in je verhaal (3 dagen)

Ben je op zoek naar inspiratie, richting en zin? Tijdens deze meerdaagse programma breng je op speelse wijze je levensweg in kaart. Je doet ontdekkingen, krijgt inzichten en leert jezelf beter kennen. Hiermee kun je zelfbewust nieuwe stappen zetten.

Deze workshop is beschikbaar op de volgende data:
09 mrt - 11 mrt
€ 995,00 p.p.

Reis van de Sjamaan

Steeds meer mensen omarmen Sjamanisme als een moderne en praktische spirituele levenswijze: leven in harmonie met jouw ware natuur en levensmissie. Dit meerdaags programma is een ontdekkingsreis in het sjamanisme én een prachtige ontdekkingsreis naar de verborgen rijkdom in jezelf. Ervaar de magie in je eigen leven!

Deze workshop is beschikbaar op de volgende data:
10 nov - 12 nov
€ 995,00 p.p.

Welke retreat past bij jou?

Wat een aanbod, wat een luxe! Iedere retreat is een cadeautje voor jezelf. Je hebt namelijk de keuze gemaakt om tijd voor jezelf te nemen. In alle rust te reflecteren en inzichten te krijgen. Welke retreat bij jou past, is heel persoonlijk. Daarom bieden wij verschillende soorten retreats (of retraite) aan. En, twijfel je? Onze professionele coaches adviseren je graag welke het beste bij jou én jouw doelen past.

Ga je op retreat voor verdieping, meer rust of ben je juist op zoek naar avontuur? De reden voor een retreat kan voor iedereen anders zijn. Wil je bijvoorbeeld meer inzicht in jezelf krijgen? Kies dan voor onze retreat Regie over je leven. Wil je in contact komen met je lichaam en je gedachten even stilzetten? Dan is Yoga en wellness een uitkomst. Of, is het voor jou belangrijk om je lichaam te zuiveren en nieuwe energie op te doen? Kies dan voor Detox en Yoga. Welke je ook kiest, er is geen goed óf fout…

Is er voldoende tijd voor jezelf?

Je kunt je alleen aanmelden voor een retreat en uiteraard ook samen met iemand. Het voordeel van alleen een retreat volgen, is dat je je volledig op jezelf kunt richten. Een retreat is veelal in groepsverband waardoor je niet alleen bent, maar wel ruimte krijgt als je even geen behoefte hebt aan contact met anderen.

Je krijgt van ons de ruimte om zelf invulling te geven aan een dag of dagdeel. Wil je een paar uurtjes genieten in onze sauna’s en baden? Dat kan. Wil je liever een boek lezen op je luxe hotelkamer? Je hebt alle vrijheid. Niets ‘moet’, gun jezelf deze tijd!

Maak een keuze.