Wijnen bij Restaurant Intens

“Een wow-ervaring, dat is wat we onze gasten willen meegeven na een avond bij Intens. De entourage, de inrichting van het restaurant met verschillende grote en kleine tafels en zitjes, de luxe fauteuils, de prachtige omgeving en het enthousiaste, deskundige jonge team zijn er om onze gasten een heerlijke avond te laten beleven. Een avond waarop ze in een ontspannen sfeer uitgebreid genieten van verrassende menu’s, gecompleteerd met mooie wijnen.


Onze wijnkaart biedt prachtige wijnen in diverse prijsklassen die mooi combineren met de gerechten die onze koks bereiden. Wijnen hebben we geselecteerd uit landen over de hele wereld. Past een verfijnd zoetje of juist een subtiel zuurtje, kan de bijpassende wijn wat fruit hebben, of mag deze een beetje kruidig smaken? Wij adviseren u graag om met de juiste wijn de smaken van een gerecht optimaal tot hun recht te laten komen. Onze champagne komt van het prestigieuze champagnehuis Bollinger, een champagnehuis dat al sinds 1829 bestaat. Een mooie, complexe champagne voor de echte liefhebbers.” - Team Restaurant Intens

Meer dan alleen biologisch en duurzaam

In Restaurant Intens schenken wij prachtige biodynamische wijnen. De biodynamie gaat uit van een totaalconcept van de wereld en van al het leven, van een wisselwerking tussen grond en atmosfeer. Bij de teelt en oogst van de druiven en productie van de wijn staat de gezondheid van de grond, de plant en het eindproduct centraal. Er worden daarom enkel natuurlijke voedingspreparaten gebruikt om de grond te bemesten, rekening houdend met de basisstructuur van de bodem, maar ook met het bioritme van de natuur. Naast een verbeterd effect op de gezondheid, heeft dit een rechtstreekse invloed op de aroma’s, op de structuur, het vet en de smaakconcentratie van de wijn. En dat proef je!

Onze uitgebreide wijnkaart is hieronder te bekijken.

Diner, wellness én overnachten

Het Hotel Intens Genieten arrangement is pure verwennerij. Ook voor je smaakpapillen.

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

Bekijk

Maak een keuze.