Over Intens

In de Stedendriehoek Deventer-Apeldoorn-Zutphen, in de provincie Gelderland, vind je recreatiegebied Bussloo. Een gebied dat van alles te bieden heeft, maar dat eveneens bekend staat door Hotel en Thermen Bussloo. Binnen in Hotel Thermen Bussloo (****) is sinds 2012 Restaurant Intens gevestigd. In een intieme ambiance waar kwaliteit, genieten en ontspannen centraal staan kun je een avond lang culinair genieten. 


Uniek aan Hotel Thermen Bussloo en Restaurant Intens is het prachtige uitzicht, met aan de ene kant de schitterende bosrijke omgeving en aan de andere kant het zicht op het rustgevende meer van Bussloo. De perfecte omgeving voor een eigen moestuin, waarvan de oogst wordt gebruikt in een groot deel van de gerechten. De omgeving is tevens uitermate geschikt om voor het dineren een prachtige wandeling te maken langs de stranden en bospaden van het natuurgebied.


De intieme ambiance van Restaurant Intens zorgt ervoor dat je heerlijk ontspannen kunt genieten van al het lekkers dat onze chef-koks te bieden hebben!

Contact

Bloemenksweg 38
7383 RN VOORST
055 368 26 18
info@restaurantintens.nl

Iedere dag geopend vanaf 17.30 uur.

Koken met passie

"Sinds de opening van Restaurant Intens in 2012 zijn we ons steeds meer gaan specialiseren in menu’s die niet alleen lekker, maar ook verantwoord zijn. Door onze bewuste keuze van ingrediënten en door onze gezonde bereidingswijzen komen smaken heel mooi tot hun recht en versterken voedingswaarden elkaar.


Door de vele reizen van onze koks hebben we ons laten inspireren in onder andere Azië en Frankrijk. De Aziatische keuken is verfijnd en smaakvol, de maaltijden zijn gevarieerd en licht. Groenten hebben in het Aziatische voedingspatroon een belangrijke rol. Kruiden worden er gebruikt om gerechten specifieke smaken mee te geven, maar ook omdat ze gezonde eigenschappen bezitten. Vlees en vis worden er op een vetarme manier bereid. Veel gerechten uit de Franse keuken zijn klassiekers, beroemd om de lange, rijke, gastronomische traditie van dat land.


Deze twee culinaire werelden ontmoeten elkaar in onze keuken. De term wellnessfood past daar perfect bij: genieten van heerlijk eten dat ook nog eens goed voor je is!" - Team Restaurant Intens

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Ontmoet onze chef-kok

Maak kennis met chef-kok Heine Ruitenbeek

Maak een keuze.