Maak kennis met de ambities van chef-kok Marijn

Aan de rand van het meer van Bussloo, te midden van bos en weilanden én gevestigd in het luxe Hotel Thermen Bussloo bevindt zit Restaurant Intens. Een avond culinair genieten in een rustige omgeving staat hier centraal. Sinds 2023 is Marijn van der Worp de nieuwe chef-kok. “Zo lokaal mogelijk koken waarvan 80%-90% van de producten uit Nederland komt, een eerlijk stuk vlees uit de wei en op een ecologisch verantwoorde manier werken. Dát is waar Restaurant Intens voor staat.” De uitdaging om daarmee meer bekendheid en een opzichzelfstaande naam te creëren op landelijk niveau ga ik graag aan”, vertelt Marijn. Marijn, behorend tot de top 10 van veelbelovende jonge chef-koks, verrast gasten graag met gerechten die veelal op plantaardige basis zijn. “Het verbaast onze gasten keer op keer”, aldus Marijn.  

Verantwoord genieten hoeft niet moeilijk te zijn

De keuze voor lokale producten hebben wij al gemaakt voor iedereen. Ervaar vooral de totaalbeleving in het restaurant en draag tegelijkertijd - indirect - een steentje bij aan een betere wereld met een bezoek aan Restaurant Intens.”

Samen met F&B manager Vincent van Riet streeft hij naar de perfecte combinatie van kwaliteit en beleving. Daarbij staat het werken met eerlijke en lokale producten centraal. “Een verhaal dat we nóg meer aan onze gasten willen vertellen, maar wat we ze ook vooral willen laten proeven en ervaren”, aldus Vincent.

Wellnessfood

Eten wat voor jou goed voelt én wat goed voor je is. Ervoor zorgen dat onze buiten- en binnenkant met elkaar in balans zijn. Dat is wellnessfood in een notendop. “En dat is precies onze filosofie. Kiezen wat bij je past, wat goed voelt op ’t moment en natuurlijk: waar je zin in hebt. Daarom is ons wellnessfood ook zoveel mogelijk vrij van kleur- , geur- en smaakstoffen. Zijn ze niet nodig, dan gebruiken we ze ook echt niet. Genieten én gezond eten gaan uitstekend samen. Dát is voor ons Wellnessfood” – aldus de chef-kok.

Deel uitmaken van dit team?

Ontdek alle vacatures bij fine dining Restaurant Intens.

ontdek alle vacatures

Ingrediënten uit de omgeving

Bekijk waar wij onze ingrediënten vandaan halen.

lees meer

Maak een keuze.