Maak kennis met de ambities van chef-kok Marijn
Aan de rand van het meer van Bussloo, te midden van bos en weilanden én gevestigd in het luxe Hotel Thermen Bussloo bevindt zit Restaurant Intens. Een avond culinair genieten in een rustige omgeving staat hier centraal. Sinds 2023 is Marijn van der Worp de nieuwe chef-kok. “Zo lokaal mogelijk koken waarvan 80%-90% van de producten uit Nederland komt, een eerlijk stuk vlees uit de wei en op een ecologisch verantwoorde manier werken. Dát is waar Restaurant Intens voor staat.” De uitdaging om daarmee meer bekendheid en een opzichzelfstaande naam te creëren op landelijk niveau ga ik graag aan”, vertelt Marijn. Marijn, behorend tot de top 10 van veelbelovende jonge chef-koks, verrast gasten graag met gerechten die veelal op plantaardige basis zijn. “Het verbaast onze gasten keer op keer”, aldus Marijn.
Deel uitmaken van dit team?
Ontdek alle vacatures bij fine dining Restaurant Intens.
ontdek alle vacatures