Wat wil je reserveren?
Sauna entree Hotel arrangement
DE NL
<     VORIGE

We zijn weer geopend!

Kom genieten van wereldse wellness

Dagje sauna in de 1,5 meter samenleving?

Geweldig wellnessnieuws! Onze prachtige sauna's zijn weer geopend en je kunt weer genieten van onze houtgestookte Russische Banja sauna, de romantische Rozensauna, onze Himalaya Zoutkristalgrot én nog veel meer... Alle wellness weer open, voor jou!

Oh, en extra fijn voor een ultieme beleving; we laten nu minder gasten toe, waardoor jij als gast nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen.

Sauna's weer geopend

Een wereld aan warmte, weldaad en diepe ontspanning. Vanaf 1 juli kun je weer maximaal genieten van wereldse wellness in ál onze sauna’s. Ga je voor de heilzame kracht uit IJsland in onze Geysersauna, de oosterse rust en kalmte uit Azië of ben je meer van de traditionele Finse sauna

Extra fijn: onze sauna’s zijn naast heerlijk ontspannend óók nog eens zuiverend en helend. Wil je juist nú je weerstand verhogen en werken aan je gezondheid? Gun jezelf dan één of meerdere saunagangen. Het zal je goed doen, dat beloven we je! Laat je juist nu met extra aandacht, rust én ruimte verwennen. Dubbel zo fijn in deze tijd!

Reserveer nu

Vijf reden om regelmatig naar de sauna te gaan

VERSTERKT HET IMMUUNSYSTEEM
Wanneer je regelmatig de sauna bezoekt, zul je merken dat jouw lichaam beter kan omgaan met temperatuurswisselingen. Bij intensief saunagebruik train je het immuunsysteem. Zo blijf je fitter en ben je minder vatbaar voor ziektes en (griep) virussen.

VEILIGE PLEK OM TE ZIJN
Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat het COVID-19 virus in activiteit afneemt bij een temperatuur tussen de 40-60 graden. Bij een sauna van 80 graden vindt er zelfs thermische desinfectie plaats en is het virus binnen een minuut gedood. De sauna zou in deze tijd dus wel eens één van de veiligste plekken kunnen zijn!

GOED TEGEN STRESS
Deze onzekere tijd brengt veel stress met zich mee. Stress is ongezond voor het lichaam en maakt je vatbaarder voor ziekte. Een dagje sauna zorgt ervoor dat je weer ontspannen en relaxed naar huis gaat en je het gevoel hebt een week op vakantie te zijn geweest!

REINIGEND EFFECT
Eén van de bekendste voordelen van een regelmatig saunabezoek is dat je je lichaam helpt ‘detoxen’, ook wel ontgiften of reinigen genoemd. Doordat je lichaamstemperatuur stijgt, ga je zweten en worden  afvalstoffen sneller afgevoerd. Je lichaam wordt als het ware ‘schoongespoeld’.

GELUKSGEVOEL
Naast alle positieve effecten op je lichaam, is het wetenschappelijk aangetoond dat de lichaamseigen stof ‘Serotonine’ toeneemt in het bloed tijdens een dagje sauna. Serotonine is een stof die zorgt dat je je vrolijk én relax voelt. Een gelukshormoon dat ervoor zorgt dat jij je dus nóg meer ontspannen gaat voelen.

Reserveer direct

Goed om te weten:

Je begrijpt dat we achter de schermen hard aan de slag zijn gegaan om jou als gast, maar ook onze medewerkers, een veilige plek te kunnen bieden. Daarom zal je verblijf bij ons op dit moment een beetje anders verlopen dan je van ons gewend bent. Maar, met inachtneming van de regels, maken we er samen een veilig én ontspannen verblijf van!

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om je entree bij ons te reserveren. En een  aankomst- en vertrektijd aan te geven, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten. 

  • Iedere dinsdag is het badkledingdag in ons resort. Op deze dag is het verplicht om badkleding te dragen, terwijl het op andere dagen juist niet is toegestaan. Voel je je meer op gemak in je badkleding? Kom dan op dinsdag bij ons genieten!

Heb je meer vragen of ben je benieuwd naar onze maatregelen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen en antwoorden.

Bekijk onze maatregelen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

ontdek meer

Geef wellness cadeau!

Júist in dit bijzondere jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

Bekijk meer

Maak een keuze.