Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Hoera, onze baden zijn weer geopend

Je mag weer genieten in ons resort!

Geweldig nieuws! Je bent weer van harte welkom om baantjes te zwemmen in onze heerlijke (buiten)baden. Want, wat is er nu fijner dan in de buitenlucht werken aan je fitheid en vitaliteit?

Oók kun je weer genieten van de rust en ruimte op onze ligweide en in onze ruime saunatuin. Maak je hoofd even helemaal leeg tijdens een één-op-één ontspanningssessie óf een weldadige beautybehandeling én proef van het leven op onze terrassen. Het mag en het kan weer! En, wil je even helemaal wegdromen? Ook Hotel Thermen Bussloo is weer geopend!

Een reis van ontspannen naar genieten. En weer terug. Beleef wereldse wellness, óók nu onze sauna’s nog even gesloten blijven.

Geniet van onze baden

Verwarmend, verkoelend, bubbelend en puur… Dompel je onder in onze verkwikkende bronnen van energie. Stap binnen in onze Mexicaanse Cenote, sluit je ogen en laat je dragen door het warme, zoute water. Geniet van rustig dobberen of zwemmen in ons fijne buitenbad. Ervaar hoe de warmte van de whirlpools je schouders laten zakken. Ontspan én geniet… in de zon, op het strandje of aan het meer van Bussloo, met een drankje op de ligweide óf tijdens een uitgebreide lunch op ons terras. De stilte laten spreken, wegdromen en verdwalen in verschillende werelden. Of, misschien wel een extra nachtje blijven slapen…?

Ons resort is weer deels geopend. Natuurlijk met de nodige maatregelen en veiligheids- en hygiënevoorschriften. Hoewel onze saunafaciliteiten nog even gesloten blijven, kun je bij ons weer genieten van onze baden, van een weldadige beautybehandeling, van één-op-één ontspanningssessies én van de heerlijkste gerechten. Uiteraard met een verfrissend drankje erbij, op het terras óf vanuit je hangmat op het strandje.

Entree reserveren

Goed om te weten:

  • Al onze sauna’s en stoombaden zijn helaas nog steeds gesloten. Jouw (wellness)moment zit dus nu 100% in onze weldadige baden, ons (h)eerlijke wellnessfood - met daarbij een verfrissend drankje op het terras, onze relaxte en zonnige ligweide én in onze speciale één-op-één ontspanningssessies. Daarnaast is ons Hotel Thermen Bussloo ook geopend. Sta jezelf toe om de kalmte op te zoeken en waan je even in een andere wereld.

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij- vanwege veiligheidsredenen- een maximum aantal gasten per dag hanteren (incl. onze hotelgasten). Daarom is het verplicht om op voorhand je entree bij ons te reserveren. Hiermee reserveren wij alle aandacht, rust én ruimte voor jou! 

  • Iedere tweede en laatste dinsdag van de maand is het badkledingdag in ons resort. Op deze dag is het verplicht om badkleding te dragen, terwijl het op andere dagen juist niet is toegestaan. Voel je je meer op je gemak in badkleding? Kom dan op die dagen bij ons genieten!

arrangementen

Veelgestelde vragen

Bekijk

Onze baden

Bekijk

Maak een keuze.