• Retreats

Familiebedrijf Thermen Resorts

Wist je dat Thermen Bussloo onderdeel is van een hartverwarmende wellnessfamilie? Samen met Thermen Berendonck, Thermen Soesterberg, Thermen Bad Nieuweschans, Thermen Maarssen en Thermen Maastricht zijn wij familiebedrijf Thermen Resorts.

Hoewel al onze resorts van elkaar verschillen in sfeer en belevingen, hebben ze ook veel gemeen. Juist omdat het Thermen Resorts zijn.

Ontspannen en genieten...

… dat doe je in al onze resorts. Je komt immers bij ons om alledag voor even los te laten. Wat Thermen Resorts zo anders en uniek maakt?

Wij verwennen, verrassen en inspireren. Geven positieve energie door aan onze gasten - aan jou dus - en aan de wereld om ons heen. Zodat iedereen die ons bezoekt een beetje blijer en gezonder naar huis gaat.

Dat jij je gelukkiger en meer in balans voelt na een dag bij ons, dat is ons doel. En dat bereiken we door dicht bij de oorsprong te blijven. In alles wat we jou bieden.

Rust, aandacht en gastvrijheid

Bij Thermen Resorts kiezen we voor de meest authentieke wellness en voor de puurste voeding, of zoals wij het noemen wellnessfood. Het fijnste en beste, voor jou.

Hier in Thermen Bussloo beleef je wellness rituelen van over de hele wereld. In Thermen Soesterberg ervaar je de natuur in elke sauna en behandeling. En in Thermen Bad Nieuweschans ervaar je de heilzame kracht van thermaal bronwater. In Thermen Berendonck nemen we je mee in de sprookjesachtige wereld van Duizend-en-een-nacht. in Thermen Maarssen ervaar je serene rust midden in de natuur. Én bij Thermen Maastricht vind je pure wellness omgeven door glooiend groen. Laat je vooral ook eens verrassen en verwonderen in de andere resorts.

Wat je in ál onze resorts mag verwachten zijn rust, aandacht en gastvrijheid. In de puurste vorm.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

Bekijk

Maak een keuze.