Reserveren

Wellness weekend

Samen met uw partner of een vriend of vriendin genieten van het ultieme wellness weekend, dat doet u bij Thermen Bussloo! Dit schitterende resort is gelegen op de Veluwe en biedt u tal van faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Tijdens uw wellness weekend bij Thermen Bussloo verblijft u in een van de 64 mooie kamers van het hotel. U heeft privacy en comfort, en niet te vergeten een mooi uitzicht op de groene omgeving. Voor nog meer luxe is het ook mogelijk om één van de 8 suites van het hotel te boeken.

Het mooie van Thermen Bussloo is dat het hotel via een ondergrondse gang is verbonden met het naastgelegen wellness resort. Dat betekent dat u tijdens uw wellness weekend gemakkelijk heen en weer kunt lopen tussen uw hotelkamer en de wellnessfaciliteiten. Zweten in de sauna, relaxen in het Osmaans badhuis, wegdoezelen in het Dromedarium of lekker een paar baantjes trekken in het verwarmde zwembad. Het is tevens mogelijk om een of meerdere behandelingen te reserveren, zoals bijvoorbeeld een massage!

Van al die verwennerij krijgt men trek, en natuurlijk is er tijdens uw wellness weekend ook de mogelijkheid om lekker te gaan eten! Bij onze restaurants kunt u genieten van culinaire specialiteiten. Geniet na afloop van een wijntje in de lounge bij de open haard, of maak een avondwandeling door het bos.

HOTEL LOGIES INCL. ONTBIJT VANAF € 64,50 P.P

  • Een overnachting in Hotel Thermen Bussloo
  • Uitgebreid ontbijtbuffet in Restaurant Intens
Informatie

HOTEL LOGIES INCL. ONTBIJT & WELLNESS VANAF € 84,50 P.P

  • Een overnachting in Hotel Thermen Bussloo
  • Uitgebreid ontbijtbuffet in Restaurant Intens
  • Twee dagen onbeperkt gebruik van de saunafaciliteiten van Thermen Bussloo.
Informatie
Direct reserveren