Reserveren

Wellness arrangement overnachting

Wilt u even weg van de dagelijkse sleur en uzelf eens goed laten verwennen? Boek dan een wellness arrangement met overnachting bij Hotel Thermen Bussloo! Bespaar uzelf de moeite van het ’s avonds laat nog terug moeten rijden naar huis en blijf gewoon een nachtje slapen!

De schitterende locatie op de Veluwe, aan het meer van Bussloo, maakt Thermen Bussloo de ideale plek voor een wellness arrangement en overnachting. U verblijft in een comfortabele kamer welke van alle gemakken voorzien is. Comfortabele Auping boxsprings, een ruime badkamer en een LCD televisie behoren tot de standaard uitrusting van de kamers. ’s Ochtends wordt u wakker met een uitgebreid ontbijt. Roomservice behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden! En wat wellness betreft kunt u het natuurlijk helemaal zelf invullen. Lekker naar de sauna, achterover leunen in het stoombad, zwemmen of ontspannen in de Zentuin. Wellicht heeft u behoefte aan een massage, of juist aan een gezichtsbehandeling. Ook peelings, bodypakkingen, detox-behandelingen en harsbeurten behoren tot de mogelijkheden. Laten we eerlijk zijn, een dagje is toch bij lange na niet genoeg! Een wellness arrangement inclusief overnachting geeft u de gelegenheid om écht even goed bij te komen.

Op de website van Thermen Bussloo vindt u een compleet en actueel overzicht van alle wellness arrangementen met overnachting. Hierbij kunt u denken aan Relax, Hamam, Detox, Just Married, en nog veel meer. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek direct uw wellness arrangement en overnachting bij Thermen Bussloo op de Veluwe!

Direct reserveren