Ontdek de vier elementen

Reserveren

Vier elementensauna

  • Ontdek de vier elementen
  • 80 º Celsius

De vier elementensauna is een buitensauna, gelegen aan de rand van de tuin. Hier maakt u op een bijzondere wijze kennis met aarde, water, vuur en lucht, verwerkt in de thema’s oerwoud, Noordzee, vulkaan en woestijn. Bij een temperatuur van 80 ºC waant u zich door een natuurlijk spel van water, warme lucht, kleuren en geluiden iedere keer in een andere sfeer. De tijdstippen waarop u deze thema’s kunt bijwonen, vindt u aangekondigd bij de entree van deze sauna.

Meer lezenVerbergen

UNIEKE SAUNA-BELEVING

Via al uw zintuigen zult u in deze vier elementensauna de intensiteit van onze prachtige natuur ervaren. Zo nemen we u door middel van prachtige natuurgeluiden in de sauna mee naar het overweldigende oerwoud, u 'voelt' het leven op en rond de Noordzee, u beleeft de rust van de woestijn of u bevindt zich tussen het geweld van vulkaanuitbarstingen. Zo hoort en ziet u bijvoorbeeld het druppelen van water dat rondom de saunawarmtebron neerdaalt.

U zult merken dat het luisteren naar adembenemende muziek en geluiden uit de natuur bijzonder ontspannend werkt in combinatie met de temperatuur in de sauna. Hierdoor komt u optimaal tot rust. Uw hoofd wordt leeg en het zal u lukken om uw dagelijkse beslommeringen en zorgen even helemaal te vergeten.

Direct reserveren
  • Bijzonder hout!

    De Vier elementensauna is vervaardigd uit Scandinavische Kelo houten boomstammen die minstens honderd jaar oud zijn. Door de fijne structuur zijn Kelo boomstammen droog en hard. Daardoor houden ze de warmte en de atmosfeer binnen in de sauna constant. De boomstammen hebben tijdens de groei door natuurlijke uitdroging hun schors verloren, waardoor de mooie gladde en vergrijsde uitstraling van het hout is ontstaan.