Reserveren

Valo bad sauna

  • Nieuw bij Thermen Bussloo!
  • 60 ° Celsius
  • Meer dan 400 lichtpunten

De Valo bad sauna dankt zijn naam aan het Finse woord valo, dat licht betekent. In deze sauna laten wij u genieten van een prachtige sterrenhemel, waarin meer dan vierhonderd luchtpuntjes vloeiend van tint wisselen. Iedere kleur heeft een weldadige invloed op lichaam en geest.

Meer lezenVerbergen

In de Valo bad sauna ruikt u heerlijk geurende etherische olie, die vermengd met warm water over een granieten kogel boven de warmtebron sijpelt. De temperatuur in de Valo bad sauna is 60 ºC. De luchtvochtigheid is ongeveer 40 %. Dit betekent dat de Valo bad sauna ideaal is om uw saunagang mee te starten.

BETEKENIS VAN DE KLEUREN IN DE VALO BAD SAUNA

De kleuren in deze sauna hebben invloed op uw welbevinden. Omhult u zich in rode tinten, dan worden uw bloedsomloop en uw doorbloeding bevorderd. Geel werkt ontspannend. Een groene verlichting opent uw bronchiën en blauwe tinten bevorderen uw nachtrust.

De Valo bad sauna bevindt zich op het in 2013 geopende nieuwe saunaplein. Dit plein ademt door de stijlvolle combinatie van zwart marmer, natuurlijk hout, roestvrij staal en de open doorgang naar de tuin van Thermen Bussloo een prettig serene sfeer.

ETHERISCHE OLIËN IN DE VALO BAD SAUNA

Etherische oliën zijn sterk geurende, vluchtige oliën, die uit verschillende delen van een plant worden gewonnen. Een enkele plant kan soms meerdere soorten etherische oliën bevatten. Etherische oliën zijn, in tegenstelling tot chemische oliën, een vrij kostbare grondstof. Enkele druppels ervan zijn echter al voldoende om een aangename geur in de sauna te verspreiden. Deze intense maar prettige geur heeft een positief effect heeft op stemming en ontspanning en helpt daardoor lichamelijke klachten bij saunagangers te verlichten.

Direct reserveren
  • Wist u dat?

    Met een luchtvochtigheid van ongeveer 40 % en een temperatuur van 60 graden is de Valo bad sauna een ideale start van uw saunabezoek.